lørdag den 18. maj 2024

En tradition

 

Når noget gøres to gange er det en tradition. Vi har i hvert fald besluttet at det er en tradition at tage til Sverige i pinsen. Jeg har allrede planer om hvor i Sverige vi kan tage hen kommende år. 

Vi er taget til Lund. Sidste år tog vi til Malmø. Her er hyggeligt. Vi bor i en hotellejlighed, som jeg nåede at blive i tvivl om hvor fantastisk ville vise sig at være. Den er fin. Lidt uden for centrum, vi går ud ad en bred gade fyldt med træer. Om hjørnet ligger den internationale skole, et par parker og den botaniske have.

Lejligheden er super fin. De mangler store glas, men vi har en lille altan, bor på femte sal og har sol langt hen på aftenen og en fin udsigt over en byggeplads. Det sidste er åbenbart også en tradition. Sidste år kunne vi også se ud på en byggeplads. 

En lejlighed betyder to rum - her er det opdelt af køkkenet og badeværelset, der ligger i midten, men ingen døre. Det er fint. Det giver os stadig mulighed for at være sammen hver for sig. For det har vi også ind imellem brug for. 

Det tager et kvarter at gå ind til Mårtenstorget og indkøbsmuligheder. Vi gik turen et par gange, for vi fik ikke det hele med første gang og alting har lukket i morgen. I hvert fald indkøb. 
Vi var sultne og fandt den lækreste pizza på en travl italiensk restaurant Osteria Cucco, der også laver egen is. Vi har besluttet at i morgen skal vi smage deres is, og tjekkede at der er åben i morgen. 

Vi satte os i parken bag domkirken og spiste, inden vi gik hjem. Jeg var blevet kold og satte mig med min bog i solen på altanen, til der ikke var mere sol. I morgen skal vi tulle rundt. Vi skal i botanisk have, kigge lidt på Kungshuset og ellers lave så lidt som muligt. 

Og spise is. 
Ingen kommentarer:

Send en kommentar