søndag den 3. september 2023

Hjemme igen

 

Det har været en skøn weekend. Selvom det er et år siden vi sås sidst, løb snakken som var det i går. Det er min oplevelse at sådan er det med gode venner. 

 

 

Mest har vi hygget, strikket, spist god mad og snakket. En tur til vandet gav lidt luft under vingerne og plads til at bruge tiden i gode lænestole med drinks og strikketøjet.

Det er et fantastisk hus Lotte og Jørgen har fået bygget. Og det er dejligt at se en drøm gå i opfyldelse. At høre historierne og vide at der er lagt tanker og meninger bag alle detaljer. Som alle andre byggerier, har der været op- og nedture, men vist mest at af det gode. 

De er endt med en bolig de er glade for, og nu venter udenomsarealerne, og jeg glæder mig til at se hvor langt de er nået, når vi næste gang kører mod Ebeltoft. For det gør vi, og vi var smarte nok til at planlægge næste gang, inden vi tog hjem. 

 



 

Jeg plejer ikke at kunne strikke i en bil, men gennem de seneste år har det vist sig at det kan jeg måske nok. Hvis det jeg strikker udelukkende er ret, og med god mulighed for at se ud af vinduet undervejs. 

Så jeg strikkede, mens Bettina kørte. Jeg synes det er en god fordeling. Også selvom jeg hjemme igen kan konstatere at alle de udtagninger der stod i opskriften, og som jeg sørgede for at fikse inden jeg tog hjemmefra, betyder alt for meget stof. 

 

 

Lige om lidt trævler jeg det hele op, glæder mig over at garnet er så lækkert at strikke af, og tænker at så er der bilstrik igen næste weekend, når jeg har en aftale med tøserne om en weekend i sommerhus. 

Skønne weekender er værd at samle på. Også selvom jeg fungerer sådan at jeg er en smule smadret når jeg kommer hjem og allerhelst gemmer mig i et hjørne helt alene. Jeg får sjældent lov at være helt alene, for Emilie har altid mange ord at skulle dele. 

Heldigvis ved hun godt at jeg virker bedst, når hun giver mig tid alene. Så når alle ordene er brugt, går hun igen og lader mig passe mig selv. 

 

 

Og mens jeg mentalt gør klar til en ny uge, ser jeg tilbage på et par dejlige dage med et par dejlige damer. 

 




Ingen kommentarer:

Send en kommentar