fredag den 5. juni 2020

Masker på en fredag - Uge 23


Jeg glemte det sidste uge. Jeg var nær ved at glemme det, den her uge. Maskerne og bogstaverne.

Det er sådan et hyggeligt indlæg, som er sjovt at se tilbage på, så hvorfor jeg glemmer det, ved jeg ikke. Måske er det den nye hverdag, der efterhånden er skemalagt, så alting føles velkendt, måske er jeg bare ikke god til at være vedholdende.

Men på en grundlovsdag, hvor vi alle er hjemme, har jeg husket at tage billeder, og har tid til at sætte mig ned og skrive.

Tid er nogen gange en faktor i øjeblikket. Sådan føles det i hvert fald. Til trods for at jeg har mindst lige så mange timer, som jeg plejer at have. Men måske knap så mange pauser.













Læse:

Den femte bog i serien om Roland Benito er en ubehagelig historie om et barnemord og et identitetstyveri. Historien svinger mellem nutid og datid, der med stormskridt nærmer sig nutiden, og som langsomt fortæller historien, mens opdagere og journalister graver i det samme.

Jeg har ikke mange sider tilbage, plottet er som sådan afsløret og alligevel er der spørgsmål, der mangler svar. Og dermed en smule spænding til det sidste.

Bogen er letlæst, og med åbne biblioteker har jeg været forbi og hente de næste to bøger i serien.


Strikke:

Emilie bestilte og betalte selv, jeg strikker og valgte opskriften. Kun tåen mangler i strømpe nummer to af det sidst opslåede par.

Lige om lidt er jeg strømpeløs, når det gælder igangværende projekter. Sjovt nok faldt jeg netop over et nyt par, denne gang i mysterieklassen og af en designer, der ikke er strikket meget. Jeg tror godt jeg tør og slår op lige om lidt.

De igangværende grønne strømper er helt deres egne. Jeg fandt et mønster og ændrede så kraftigt på det, at der er uendelig lidt tilbage af det originale.

De bliver fine, men det kræver vist en faktaboks at forklare nærmere.

Garnet er fra It's Yarn og uden at blive betalt for det, må jeg bare erkende at det er noget af det lækreste strømpegarn jeg endnu har strikket af. Jeg har en fornemmelse af at det er holdbart og ikke giver sig for meget i brug. Det har så til gode at finde ud af.





4 kommentarer:

  1. Flotte strømper! Det der It's garn ser spændende ud. Og ikke engang alt for dyrt....

    SvarSlet
    Svar
    1. Christunte, jeg har stadig Wollmeise til gode, men jeg synes det her er ret lækkert :)

      Slet
  2. Flot farve og flot mønster, dem kan hun da kun blive glad for.

    SvarSlet
    Svar
    1. Trine, det er hun allerede - også selvom de er bestilt som gave :)

      Slet