onsdag den 10. juni 2020

Blomster


Jeg er vild med at Emilie kommer hjem med blomster til mig, både når der er en anledning, men også når hun bare har lyst.

Hun får altid blandet sådan nogle fine buketter, som desværre slet ikke holder helt så længe, som jeg godt kunne tænke mig.









For det første er jeg ikke særlig god til det med blomster. Meget kan jeg med mine hænder, men grønne fingre har jeg ikke. Heller ikke selvom alt mit arbejde i 4.A lige i øjeblikket handler om skolehave.

For det andet er det næsten lige meget hvor i lejligheden jeg stiller dem, så får de direkte sol og bliver blændet halvdelen af døgnet.









Altså er jeg begyndt at tage billeder af dem, så kan de beundres lidt længere.

I mellemtiden kan jeg så øve mig i at finde ud af, hvor i stuen smukke buketter holder længst.





2 kommentarer:

  1. Jeg læser din blog,med stor glæde, jeg ville lige komme med et lille råd til din buket, enten stille den i køleskabet natten over, eller lad den stå til du kommer hjem, du kan også stille vasen på en altan natten over. Der er også noget pulver, som kan kommes i vandet, så buketten holder længere, men det hjælper med kulde og rent vand, skift vandet hver dag.

    God fornøjelse med dine blomster.

    PS. Hvis du kan komme til at plukke syrener, så skal du banke stænglerne med en hammer, de skal næsten knuses i 7 til 10 cm, derefter sættes de i en kande, du skal nu Køge vand, som lige skal køle lidt, men være næsten kogende, dette hældes ved syrenerne i kanden, vandet køler nu af, find en vase, sæt sirenerne i væsen hæld med det samme vandet i væsen, så stænglerne ikke når at få for meget luft. De vil nu kunne holde i 4 til 5 dage.

    SvarSlet
    Svar
    1. Tusind tak. Altanen er en god ide, køleskabet kan give pladsproblemer, og jeg prøver at huske at skifte vand (jeg tror faktisk nogen gange det er problemet :)
      Jeg ved godt at syrener skal have en hårdhændet behandling, men sådan nogle har vi aldrig stående - de giver hovedpine til dele af husstanden .. det samme gælder hyacinter :P

      Slet