lørdag den 7. december 2019

Juletræet med sin pynt


Dagen er brugt sammen med Sille og Rose. Rose har snakket som juletræ meget længe efterhånden, så da mosteren tilbød at tage et med, da de alligevel var ude og fælde træer, slog Sille til.Rose lå oven på mig og sov, da det ringede på døren. Hun havde allerede lagt an til at vågne, og blev pludselig meget vågen. Morfar og Moster var velkomne, og hun dansede noget rundt, da hun opdagede træet.

Mens Sille og jeg fik afmonteret de nederste grene og sat træet fast i foden, viste Rose sine nyeste skatte frem. Gavekalenderen indeholder en Pippi-figur hver dag, og foreløbig har hun foruden Pippi, hest og Hr Nelson også Tommy, Annika og en politimand. Om det er Kling eller Klang er vi ikke helt sikre på.Sille fandt julepynten frem og barnet gik i gang med at pynte. Vi blev enige om, at det er godt Sille har kugler af plasktik i stedet for glas. De havde nok ikke holdt.

Rose pyntede og pyntede, senere kom der lys på, og i sidste ende blev det et rigtig fint træ. Et af den slags, hvor hovedparten af pynten hænger på den nederste trediedel. Men det gør faktisk ikke noget.Før klokken blev alt for sent, kom det fædrende ophav og kørte igen med et glad pigebarn, der skulle overnatte hos far. Inden jeg gik videre og Sille fandt gulvskrubben frem (det gælder om at udnytte tid uden barn) fik vi hængt den nyligt indkøbte og temmelig tunge lysekroneagtige lampe op, som Sille har glædet sig til at pryde hjemmet med.


Det var ikke helt let - men det lykkedes.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar