lørdag den 16. februar 2019

Feriestart


Mens størstedelen af landets skolebørn kan se tilbage på en uges ferie, og glæde sig til skole igen på mandag, er Rødovre en af de kommuner der holder ferien i uge otte.





Jeg har alt for mange feriedage tilbage, og når man arbejder på en skole skal størstedelen af ferien selvfølgelig lægges i ferierne, og derfor blev jeg mere eller mindre pålagt at holde ferie den kommende uge.

I første omgang havde jeg ikke mange planer, men det er utroligt så hurtigt siderne i kalenderen kan fyldes op.





Jeg startede ferien med en date med Oscar. Mens Emilie skulle under tatovørnålen, lovede jeg rask væk at passe barn. Vi startede med en lang gåtur, og gik først direkte efter kaffe til Anders, inden vi begav os ud i solskinnet. Oscar så nu ikke megen sol, men han sov halvanden time og var svært godt tilpas, da vi ramte hjemme og fik grød i skålen.

Efter et par timers leg, sjov og masser af røverhistorier, var Emilie færdig for denne gang - det var Oscar også, så vi pakkede sammen, og gik igen en tur der resulterede i en baby, der knaldede brikker. Da jeg afleverede ham, sov han sødeligt.

En skøn dag med et kig til et spirende forår er ved at være slut.





Hjemme igen kunne jeg konstatere at kameraet indeholdt mange skønne billeder, både af natur og baby. At jeg endnu har til gode at nå at trykke på udløseren når han smiler, er en konstatering. Så at han både griner og smiler en hel del, må jeg nøjes med at bilde jer ind.





2 kommentarer: