tirsdag den 12. februar 2019

Et kvart århundrede


Daniel havde fødselsdag i går. Hele femogtyve år kunne han fejre.

Ganske heldigt faldt dagen på en mandag, hvor de alligevel kommer og spiser, for ganske som vi plejer, står vi for maden på Daniels fødselsdag. Næste år falder dagen på en tirsdag, så må vi se om den ugentlige spisning rykker med, bliver udsat eller måske slet ikke findes længere.

Det blev en super hyggelig aften, med den fine dug og min mormors gamle servietter på bordet, som passede temmelig godt med lagringen af valnøddeportvinen jeg gjorde et forsøg med tilbage til august. Jeg husker den jeg har smagt som bedre. Både Anders og Daniel synes den var rigtig god. Vi hjalp hinanden og hældte en smule fra den store lagringsflaske op i to mindre, så der var en at smage fra og en Daniel kunne tage med hjem.

Portvin gik heldigvis fint med desserten.

Og med mandagen overstået kan jeg se tilbage på en sidste uge, der umiddelbart ikke rummede så meget, men alligevel føltes temmelig fyldt.


  • Mandag startede med et besøg i Ingeniørernes Hus, hvor BUPL bød til konference om pædagogfaglighed og pædagogerne i skolen. Det var ret spændende. Jeg kom hjem med en kuglepen til samlingen, men ærgrede mig lidt over, jeg ikke fik spurgt i receptionen om de mon havde en for huset. Det ville have glædet min far at jeg var netop der. Min far var ingeniør og refererede altid til stedet som hans hus.
  • Ikke mindre end to planlagte aftenarrangementer blev noget anderledes end forventet. Det ene blev aflyst, da ingen meldte sig til. Det andet endte super hyggeligt med kun to deltagende drenge, der hyggede sig stort, mens vi voksne fik skovlen under nyt gulvtæppe og indretning af computerrummet.
  • Weekenden var helt uden planer. Jeg lod den blive sådan og stornød hjørnet i sofaen.
  • Jeg droppede endda en enkelt træning, men nåede at lege med Oscar to gange.
  • Ugen bød på flere møder af forskellig karakter.

2 kommentarer: