mandag den 21. juni 2010

Weekendstilhed


juni 2010


I den tidlige morgenstund en lørdag morgen. Solen har været oppe længe, mens vi andre har siddet time efter time foran en computer, spil, chat og hvad sådan en ellers kan byde på. Området emmede af testetoron, i en grad der fik en af de medbragte piger til at føle sig mere end bare trykket.

trykket lettede efter vi blev bænket og tilbage står den tidlige morgenstund, duften fra bageren vi gik forbi, fuglenes morgentriller og den helt særlige sommermorgenduft.

Duggen er knap nok væk, da vi ender på Flintholm station og venter på en bus der ikke kører med helt så tætte intervaller så tidligt en lørdag morgen.

Vi kommer med, enkelte overgiver sig til søvnen uder turens stille rystelser, mens morgenfriske håndværkere stiger på med arbejdspladsen som destination. Vi står af et stop før og tager bagvejen tilbage mod skolen og de ventende cykler.

Stille morgenstund i villakvarteret, fulgene synger og ungerne er ualmindelig nedtonede i deres omgang med hinanden. Efterhånden som vi passere smutveje, tværveje og omveje falder de fra, drysser stille hjemad mod ventende senge og forældre der er oppe og sms’er tidspunkter og beliggenheder.

Unaturlig frisk føler jeg mig og ender med en god bog i sofaen, inden søven tager over og kun tre timer krævedes før dagen kan gennemtygges i et roligt tempo. Tre timer der lader træthed nok tilbage til at aftenen endnu engang bringer ro og søvn og tilbagefald til gængse døgnrytmer.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar