torsdag den 17. juni 2010

Opladning


juni 2010


Her sker ikke det store.

Ikke at jeg ikke kunne fortælle, men overskudet bruges andre steder.

Planlægning – hedder det vist.

Vi har nemlig været smarte og geniale i vores planlægning og mens årets store arrangement er overstået, klaret og for evigt ryddet væk, er vi i vores lille kollega-tosomhed endnu ikke helt færdige.

For evigt væk er måske så meget sagt, for chefen sidder med langt over trehundrede billeder, der skal sorteres, før jeg får dem overdraget og venter på opgaven at omstrukturere til årets særudgave af nyhedsbrevet – fyldt med billeder, takkesigelser og sjove historier fra dagen for billedernes tilblivelse.

Sidste fredag overnattede vi, men een fredag er ikke nok så fredagen i morgen byder på tur i det helt forkerte tidsrum. Vi skal spille og netværke, være drengerøve og nørdede hele natten.

For fjerde gang tager vi på netcafe til natarrangement – otte timers non-stop computerspilleri. Og selvom jeg ved det bliver hårdt, ved jeg også det bliver sjovt. Jeg ved den indre drengerøv skal findes frem, når vi sidder en fjorten stykker bænket ved skræmene og spiller og spiller og spiller den ganske nat.

Jeg har alvorligt overvejet om ikke koffeinholdige drikke kunne være vejen frem, for overlevelse helt til klokken otte lørdag morgen.

Gad vide hvor mange der skal til?
Og hvor mange der skal indtages inden nedsænkning i de forhåbentlig rigtig gode stole?

Indtil da bruges den frie tid mest på opladning, sovning, læsning og andet af den slags.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar