onsdag den 20. oktober 2021

På jagt efter legepladser

 

I forsøget på at komme ind i kampen igen, satser jeg, skriver og håber på daglige (eller næsten daglige) indlæg. Langt hen ad vejen handler det om at gøre det - siger min erfaring.
Efterårsferien er godt i gang. Emilie har afsluttet den første praktik med en afsluttende opgave, der indkasserede et bestået og en overrasket lærer, der endnu aldrig havde oplevet studerende, der så tidligt i studiet formåede at stille flere forskellige pædagogiske teorier op mod hinanden. 

Nu har hun ferie, lånte Oscar fra mandag morgen, til tirsdag aften, hvor det fædrende ophav kom forbi, spiste og tog barnet med hjem igen.

I mandags brugte de dagen på Den Blå Planet, hvor Oscar var allermest interesseret i at se hajer. Emilie synes måske de så lidt for mange hajer, og ville også gerne se noget andet, men det kom hun ikke meget igennem med. 
Til gengæld var de noget på udflugt, for Oscar kunne bestemt ikke lide at køre i Metro, så de stod af, fandt en bus og måtte skifte undervejs. På tilbagevejen havde hun tjekket op på køreplanerne og fandt en bedre rute. 

Senere på aftenen fortalte Oscar at han godt kunne lide at køre i bus, men Metroen kunne han ikke lide. 
Tirsdag hyggede de hjemme, og var netop på vej ud af døren for at finde en legeplads, da jeg kom hjem. Jeg gik med, vi gik mod Kærene, hvor legepladserne ligger tæt og fandt flere små samlinger af legeudstyr som blev afprøvet, inden vi gik videre mod den næste.

Vigtigst er rutsjebanerne og den allersidste legeplads lå inde med en stor rutsjebane, på så høj en bakke, at barnet nær aldrig var nået på. Vi startede på den forkerte side, hvor der godt nok var trædesten, men lidt for stejlt og med lidt for lange mellemrum. Det lykkedes mig at skubbe ham op, inden turen gik ned, og vi langs banen kunne konstatere at der var langt nemmere at komme op.
Han var træt, da far hentede ham hjem.
  
Ingen kommentarer:

Send en kommentar