tirsdag den 5. oktober 2021

Nye folder fra gammelt papir

 

Det er længe siden jeg sidst klippede papir og foldede tasker. Jeg skulle lige tænke en ekstra gang, inden jeg kunne huske de fif og gode ideer jeg selv har opfundet dengang jeg lavede mange tasker.

Sjovt nok, var det cirka samtidig et par af børnene i Klubben fandt deres papirfoldninger frem (startet for et par år siden...) og endda har færdiggjort det der pandebånd, jeg kræver de laver, før de kaster sig ud i et større projekt. 

Den ene havde det fint med et færdigtpandebånd, den anden er hoppet ud i en lille clutchagtig taske, mens et par stykker mere prøver kræfter med pandebåndet.Det var Emilie der foreslog at gaven til min søster skulle være en ny taske, der kan afløse den gamle, der ikke rigtig kan mere. Det var min søster der ønskede lidt mere plads end i den gamle. 

De gode fif er husket - tror jeg - papir er klippet, en gammel tysk-engelsk ordbog med delvis fyld af gotiske bogstaver har lagt ryg til halvdelen af felterne og et par gamle udgaver af Vouge og andre modeblade med tungere sider end almindelig ugeblade, var fyldt med sort i flere udgaver, der sammen med ugebladenes tyndere sider og mere sort/hvide muligheder både gav lidt mere styrke og felter, der forhåbentlig kan leve op til min søsters ønsker.
Jeg har tilføjet to felter i bredden og en gentagelse i højden, og satser på at det er lige præcis mere plads, uden at tasken bliver alt for stor at gå rundt med.

Den sidste ring er godt på vej, jeg har syet sammen undervejs og lige om lidt er det tid til at finde stof til foer, lommer og skulderremme sammen med en lynlås og nogle knapper, der giver den sidste finish.Jeg ser min søster igen, når Zacharias' fødselsdag står for døren næste weekend. Det skulle nok kunne lade sig gøre at have den færdig i løbet af halvanden uge.

Bilder jeg mig ind!
2 kommentarer:

  1. Svar
    1. Lykke, den er lidt større end den gamle, og jeg blev i tvivl om den blev for stor. Men ja, den bliver rigtig fin :)

      Slet