fredag den 11. juni 2021

Fifty Fabulous

 

I går havde jeg fødselsdag. I går rundede jeg et hjørne. I går steg jeg et level.

I går fyldte jeg 50.Dagen var en fest, orkestreret af kolleger, børn og familie. Jeg startede tidligt med et par møder, knus, blomster, astii og chokolade fra de nærmeste kolleger.

Jeg havde kage med i flere versioner, og da jeg gik mod undervisning og håndværk og design i 3X, der synes broderi er sjovt, og er meget bedre til det end de selv tror, ventede en lærer med en flok børn, der var klar til at råbe højt i kor, og synge med på Happy birthday sammen med Stevie Wonder på storskærmen (også selvom de egentlig ikke må synge)

Senere ventede nogle andre børn. De fleste troede på at flagene i håret rent faktisk var fordi jeg havde fødselsdag, et par stykker troede mere på det der EM.En time før jeg egentlig skulle gå, drønede jeg ud af døren, hjem efter alle drikkevarerne, der stod i kælderen og cyklede mod Søndermarken, hvor resten af den nærmeste familie ventede. Emilie hentede den bestilte sushi og Rose og Oscar mødte for første gang rigtig hinanden og synes begge det var hyggeligt at lege sammen.

Rose har siden meldt ud, at hun gerne vil lege med Oscar igen.

Jeg fik skønne gaver, solen varmede godt, vi fandt en bænk i skyggen og havde nogle skønne timer, inden vi hver især pakkede sammen og tog hjem igen.

Hjemme gik vi alle tre i brædderne.

Sagde jeg det var en skøn dag :)

8 kommentarer:

 1. Tillykke med det skarpe hjørne 🇩🇰🇩🇰🇩🇰

  SvarSlet
 2. Stort tillykke med den runde dag, det ser ud til, at du havde den dejligste dag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Marianne, jeg havde en skøn dag :)

   Slet
 3. Tillykke med den runde dag, og skønt vejr at have til festligheder og hygge

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Trine, ja vejret var skønt. Det er det tit på min fødselsdag - nok mest på grund af årstiden :)

   Slet
 4. Stort tillykke med de 50 år.
  Du er godt nok en ung bedstemor - hvor må det være dejligt at kunne være ung med sine børnebørn. Sådan næsten da ... ;-)

  SvarSlet