torsdag den 10. juni 2021

Barnebarnsbesøg


Følgende skulle have været udgivet i tirsdags, men manglende computersamarbejde og senere glemsel, betød at det ikke skete... så bedre sent end aldrig:


I fredags havde jeg fornøjelsen af at hente Oscar i vuggestuen. Vi er heldigvis gode til at være fleksible og hjælpe hinanden, så jeg fik lov at gå en halv time før vi lukkede, så jeg kunne nå det, inden vuggestuen også lukkede. 

Når jeg henter Oscar er den kombinerede klapvogn/cykelvogn fantastisk. Det er lynhurtigt at koble vognen til cyklen og vende forhjulene om, så de ikke sidder i vejen. Oscar er godt nok ikke enig med mig i at hjulene skal vendes om, og fortæller mig hver gang jeg gør det, at nu sidder de forkert. 

Jeg tænker det er en diskussion vi kommer til at have mange gange. Han ender dog hver gang med at finde sig i det. Måske fordi jeg lover ham de nok skal komme tilbage på plads.




Emilie havde lovet pandekager, og selvom barnet et øjeblik havde glemt lovningen og begyndte at snakke om havregrød endte det med pandekager. Han var svært tilfreds. Han er hyggelig at have på besøg. Han snakker konstant og har mange overvejelser undervejs. Og mange selvstændige meninger, som vi andre ikke skal lave om på.



Lørdag startede tidligt, mellem havregrød og leg med både duplo, store skko og rokken, blev der også tid til en tur på legepladsen og lidt tegnefilm. Daniel har fundet CareBears, dem kan han godt lide. 

For mange, mange år siden fik jeg en CareBear af min m ors daværende kæreste, hvis datter boede i USA og mente det ville være den helt rigtige gave at tage med hjem til et par piger (min søster og jeg).

Jeg havde dengang aldrig hørt om CareBears og der gik lang tid før jeg fandt ud af hvad de var for nogen. Jeg har bamsen endnu og den scorer en smule point hos Oscar, der synes det er lidt cool at farmor har en CareBear - også selvom den ingenting kan, andet end være blød.




Da vi nåede frokost havde han fået nok af at være hjemmefra, så vi pakkede sammen og gik hjem. Hjemme igen ventede Emilie med spørgsmål om syning i rå mængder. Hun er begyndt at sy og nåede næsten gennem fire kjoler af genbrugsstof i løbet af weekenden.



I dag skulle Oscar efter planen have været her igen, men det er udsat til i morgen, hvor  traditionen om fødselsdag i Søndermarken holdes i hævd.








Ingen kommentarer:

Send en kommentar