mandag den 15. marts 2021

Masker på en søndag - Uge 10

 

Ugen kort:


  • Det blev tydeligt hvor anderledes hverdagen har været det sidste års tid, da jeg lavede pizza til baren og vores børn fra 3. klasse kunne fortælle, at det har de aldrig fået før. 
  • Min mor og jeg gik en tur rundt om Danhusengen.
  • Jeg fik muligheden for at agere redningsmand for Annelises pakke, der var fanget i en pakkeboks.
  • De sædvanlige møder og undervisningstimer stod på skemaet.
  • Jeg stiftede bekendtskab med den nye kortere kviktest, der føles længere, men ellers ikke er noget at skrive hjem om.
  • Oscar gad ikke pasta, men lyste op da Emilie tilbød at koge havregrød.
  • Procesplanerne blev finpudset.
  • De store er på vej tilbage.
  • Jeg har foreløbig haft både Lærke og Nina i røret for strikkehjælp, til Lærkes beslutning om at lære at strikke. Jeg lovede på forhånd at stille mig til rådighed.
  • Berit og jeg delte en flaske astii, efter arbejde, en dag hvor det var tiltrængt.
  • Emilie har fået arbejde. Hun starter på lørdag som vikar på et plejehjem. Jeg er sikker på hun vil være fantastisk til det. 
  • Både Anders og jeg har ferie hen over påsken. Vi overvejede muligheden for et sommerhus, men det er helt umuligt at finde sådan et.







Læse:

Jeg får ikke læst meget for øjeblikket, men en side eller to bliver det alligevel til hver aften.

Ruth Galloway er arkæolog, hun bliver kontaktet af Harry Nelson - vicekriminalkommissær ved det lokale politi, da en flok knogler dukker op. Harry håber det er resterne af en lille pige, der forsvandt ti år tidligere, Ruth bliver både spændt og glad, da de viser sig at være langt ældre.

Og hermed kunne deres bekendtskab passende stoppe. Men nu har Harry bedt Ruth om et møde, og hvem er det, der er fanget?  


Hækle:

Emiles veninde venter barn. Det er for længst slået fast at jeg hækler dyr af afrikanske blomster til alle de nye små. Det er længe siden hun besluttede at dyret skulle være grønt. Det er også længe siden jeg fandt grønt garn, og tænkte jeg lige så godt kunne tage det med hjem. Det kunne jo tænkes det kunne bruges...

Nu er der knap en måned til termin. Emilie kom i tanke om dyret, jeg huskede garnet. Emilie har besluttet sig for en triceratops og lagt farvene i rækkefølge. Jeg har fundet opskriften, og prøver at tage mig sammen til at starte. 

Nu har jeg sagt det højt. Så kommer jeg vel i gang. 





2 kommentarer:

  1. Er det ikke bare dejligt, at de unge gider lære at strikke? Jeg har lært to niecer det, da de bad mig om det. Den ene strikker ikke voldsomt meget, men hun strikker dog, og den anden er blevet totalt bidt af det.
    Og nu også min datter ...
    Jeg er netop blevet færdig med den foreløbig sidste af Elly Griffiths bøger om Ruth Galloway. Jeg er vild med dem og har nærmest slugt dem allesammen - på engelsk, oven i købet, for jeg kunne ikke vente på de danske oversættelser. Der kommer heldigvis en til i 2022 :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Ellen, jo det er skønt. Jeg er spændt på om det holder ved her. Min datter har ikke set lyset ved strik, men til gengæld er hun blevet bidt af en gal broderinål, og sidder og broderer foran skærmen til online undervisning :)
      Jeg synes også Ruth Galloway tegner godt, og med din anbefaling glæder jeg mig endnu mere til at læse videre.

      Slet