tirsdag den 24. november 2020

Hvor heldig har man lov at være?

 

Jeg har sådan en ide om, at jeg aldrig vinder noget. At jeg sjældent deltager i noget, der rent faktisk kan kaste noget af sig, har muligvis noget at sige. 

Men så vandt jeg alligevel.

 

 

Maja med podcasten Løs på tråden lagde op til flerfarvestrik af jennifer Steingass, og når det nu lige var det projekt jeg havde sat mig for, var det nærliggende at være med.

Det betyder, at ikke alene har jeg nu en lækker ny trøje, men jeg har også garn til endnu en.

Endda af garn, jeg aldrig tidligere har prøvet kræfter med - pladegarn.

Maja sendte efter alle kunstens regler, her var alt som det skulle være. Men i den anden ende var der en smule forviklinger, før jeg pakken udleveret.

 

 

Den var væk, var nok ikke ankommet - manden på udleveringsstedet begyndte at belære mig om, at jeg ikke skulle komme og hente før den var ankommet. Jeg mente at en mail der lyder noget i retning af.. Du kan hente din pakke nu, betyder den er ankommet. Manden ledte igen, ville se med egne øjne og kunne stadig ikke finde. 

Jeg gik hjem med  uforrettet sag, vendte tilbage dagen efter, hvor samme mand tydeligvis ikke kunne huske mig, og i øvrigt fandt pakken i første forsøg.

Selvom jeg ikke var helt tilfreds, må jeg også indrømme, at pakkeudleveringen fra det her sted altid har været upåklagelig, og at det nok ikke er helt uretfærdigt at kaste skylden på mundbind og den sværere aflæsning af ansigt, og måske også hørelse, sådan nogle bærer med sig.

 

 

Om ikke andet gik jeg glad hjem og pakkede fire plader af en superlækker mangefarvet brun uld ud. Jeg har lovet Anders at det skal være bundfarve til en sweater til ham. Der skal lidt flere farver til, og der skal findes en opskrift. 

Jeg har flere i kikkerten.

Men tænker tid er en mangelvare, og opslag på den anden side af jul er en god plan.







4 kommentarer:

  1. Ihhh ...
    Jeg er spændt på, hvad du vil synes om at strikke med pladegarn. Jeg har prøvet det ... det er ikke helt nemt at lære at undgå at trække garnet over, men når det først er strikket, er det solidt nok.

    SvarSlet
    Svar
    1. Ellen, jeg har hørt det ikke er helt nemt, men også at det er noget med at finde en rytme. Jeg er også spændt på hvad jeg synes :)

      Slet