søndag den 22. november 2020

Familiehygge i en coronatid

 

Vi plejer at mødes, hygge, spise og spille pakkeleg hos min mor - omkring første søndag i advent. Ofte når vi også ud at gå en tur, og den del var måske ikke helt umulig i år. 

Min mor har vejet for og imod i længere tid, men var egentlig, fra første færd, der hvor det hele måtte aflyses i år. Jeg var med. Men det var børnetøserne ikke.

 

 

Først var det Victoria, der mente vi ikke kunne undvære at mødes. Dernæst bakkede Emilie op, og var også den, der mente vi kunne lave bål i grillhytten, der står på offentlig område. For nok må der ikke være forældre og andre udenforstående inde på skolen, men uden for åbningstid er udearealerne til fri afbenyttelse.

Så vi mødtes ved grillhytten, medbringende brænde, madpakker og pakkelegspakker, sammen med alt muligt andet vi mente at have brug for. 

Det var skønne timer i dejligt selskab med bål, grillede pølser, snobrød, ristede skumfiduser, varm kakao og en hel masse snak. 

 

 

Det var mørkt, da vi sagde farvel, og lidt koldere end jeg havde forventet. I al fald kan jeg konstatere at mine nye gode udesko ikke holder vinteren over, men nok skal pakkes væk til foråret. Dagen i dag er derfor gået med en masse varm the og lommeletter inden for rækkevidde. 

Oscar var i sit es, medbragte noget der i mistænkelig grad ligner et skydevåben, men ifølge barnet er en boremaskine. Han legede med alle der ville lege, og fandt ud af at Mariekiks er gode og fandt lige så hurtigt ud af at tage selv. 

 

 

Han fik årets nissehue med hjem - mere om den en anden gang.

I øvrigt var han godt træt, da han blev sat i cykelvognen for at køre hjem. Det var vi andre også, men holdt nok facaden lidt bedre.

Det var en god ide, og som sagt hyggelige timer. Men lidt for kolde til at Victoria har lyst til at gentage næste år. Næste år skal vi være inde - mener hun. 






4 kommentarer:

  1. Sejt. Vi aflyste vores familiekomsammen i år, fordi vi ikke lige kunne se os selv opholde os udendørs i så mange timer :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Ellen, det var super hyggeligt og noget koldere end forventet. Jeg synes faktisk også vi var seje :)

      Slet
  2. Hvor dejligt at I kunne mødes! Jeg har lige aflyst min julehygge. Æbleskiver, gløgg og julefilm er bare ikke det samme ude på terrassen, så vi må tage rigtig meget revanche næste år! Men øv, hvor er jeg træt af CoVid-19.......

    SvarSlet
    Svar
    1. Christunte, træt er det helt rigtige ord, men det var skønt det lykkedes. Der er så mange andre jeg slet ikke ser eller har set alt for længe. Der må revanche til, når det engang er slut :)

      Slet