tirsdag den 22. juli 2014

Sol, sand og vand


Amager Strandpark - juli 2014


Emilies ferieuger er brugt. Hun er tilbage bag kassen, ved vareopsætning og gulvvask i butikken. I dag havde hun fri, og fordi vi af mange grunde endnu ikke har været ved stranden i år, havde jeg lovet det skulle være i dag.

Det var ikke nogen dårlig ide. Det var varmt, jo, men ikke nær så varmt som i lejligheden herhjemme, da vi nåede hjem igen. Vandet var skønt og Sille tog med som selskab. Det sidste var ikke uden problemer, for som Emilie siger: I flasher bryster... og det er ikke helt let, når man er teenager i en verden der bliver mere og mere blufærdig.

Det viste sig dog at vi ikke var de eneste, og så synes Emilie alligevel ikke det var så forfærdeligt at være sammen med os.


Forresten lå hun ude i vandet det meste af tiden... måske for at slippe for os...?

2 kommentarer:

 1. Det er et rigtig dejligt billede af strandlivet du har taget!
  Jeg var også ved strand i dag, men de par billeder jeg tog blev ikke nær så gode netop pga. den voksende blufærdighed, som i mit tilfælde gjorde at jeg ikke turde stå ret længe med kameraet fremme for ikke at genere nogle, som måske følte sig udstillet.
  Det var nemmere dengang alle gik topløse og ingen tog anstød af det. Det er altså ind imellem besværligt med alt det badetøj man skal have af og på. Jeg endte emd at være ligeglad og lufte mine bare bryster på parkeringspladsen, da jeg tog bluse på. ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Evi, jeg har læst et eller andet sted at blufærdigheden kommer i bølger.. jeg venter bare på den forsvinder inden næste gang.
   Jeg lå nærmest ned, da jeg tog billedet, håbede på det bedste og ville egentlig bare have et billede af det fine sejltrukne skib langt ude :)

   Slet