torsdag den 10. juli 2014

LUSH


LUSH - Malmø


Det eneste Emilie i virkeligheden ville i Malmø, var et besøg i LUSH. Derfor havde vi også sat lige netop det programpunkt først.. og senere.. og dagen efter igen.

I LUSH sælges kosmetik, hår- og hudpleje af gode naturlige ingredienser. Det hele er udstillet så appetitteligt at man godt kan få lyst til at tage en bid. Prøv lige at se bordet med sæbe.. jeg glemte rent at købe, og følte mig i stedet hensat til en ekslusiv ostehandel.


LUSH - Malmø


Noget andet der gjorde jeg glemte at købe var duften. Der dufter så meget og så intenst at jeg næsten ikke kunne vente med at komme ud igen. Emilie blev gerne længe og Anders stoppede længe inden døren. Der dufter faktisk så kraftigt, at vi ikke var i tvivl om at vi nærmede os butikken, da vi senere på aftenen, længe efter butikslukketider, gik en tur.


LUSH - Malmø


Jeg synes konceptet er rigtig spændende og jeg kunne også godt finde på at købe derfra en anden gang. Emilie fandt lidt men godt, for priserne ligger i den høje ende, og hendes budget var ikke til de store udskejelser.

2 kommentarer:

  1. Jeg har aldrig set eller hørt om forretningen men den ser ud til at være et besøg værd næste gang jeg skal til Malmö. Tak for tippet

    SvarSlet
    Svar
    1. Britt, jeg havde heller aldrig hørt om den før, men jeg synes den var spændende... og meget duftende :)

      Slet