mandag den 21. juli 2014

Colourful Cobblestone


Det var ikke kun genbrugsgaver der blev delt ud på min mors fødselsdag. Jeg havde flere andre småting til hende. Blandt andet en lille taske til mobiltelefonen.


Cobblestone af Fru Zippe


Det var Anne, der inspirerede, dengang hun begyndte på et broderi. Hun fik mig til at tænke at det var lige det rigtige til min mor, og jeg vidste også præcis hvilket af Fru Zippes mange mønstre jeg ville vælge.

Den farverige Cobblestone er lige noget for min farveglade mor. Og hun synes også ganske rigtigt at det er rigtig fint. Den bliver næppe hængt om halsen, men det gør ikke noget. Og får hun for meget af snoren, der højst sandsynligt er i vejen, er jeg sikker på at hun er kvinde nok til selv at gøre noget ved det.


Cobblestone af Fru Zippe

Cobblestone af Fru Zippe


Jeg startede broderiet allerede i marts, og der gik ikke lang tid, før det var færdigt. Til gengæld gik der ret lang tid, før jeg fik taget mig sammen til monteringen...

Jeg satte to ekstra rækker krydser i hver ende, så de kunne bukkes om og - mente jeg - gøre monteringen af inderposen pænere. Jeg synes faktisk det virkede. Jeg valgte også at sy siderne sammen med korssting. Det krævede lidt tungen-lige-i-munden, men så gik det også som en leg. Over en halv firkant på den ene side og over en halv firkant på den anden side, og så var det svært at se hvor den ene side endte og den anden side begyndte.


Cobblestone af Fru Zippe


Jeg kan altså godt lide Fru Zippes skønne broderier.

Hvis jeg vidste hvad jeg skulle bruge dem til, ville jeg lave mange flere.

6 kommentarer:

 1. Du er altså en haj til montering :-) Inger H

  SvarSlet
 2. Du er vildt god, og super flot er det.

  SvarSlet
  Svar
  1. Violykke, jeg synes det er så hyggeligt :)

   Slet
 3. Hvor er den blevet fin, jeg får helt lyst til at brodere igen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Anne, du skal da brodere. Jeg har en katte liggende, der ikke er nået så langt.. men lige pludselig :)

   Slet