tirsdag den 22. juli 2014

På opdagelse med Zacharias


Det er ikke altid Zacharias synes det der med billeder er en god ide, men mens de store børn i sidste uge hoppede rundt mellem trætoppene, synes han altså at vi andre skulle noget andet.


Gavnø slotspark - juli 2014


Noget andet var i første omgang legepladsen inde i slotsparken. Han vidste lige præcis hvor vi skulle hen, for på aflastningshjemmet har de sæsonkort til Gavnø og kommer med mellemrum i parken.

Altså første Zacharias an, da vi havde efterladt de store i træerne og gik mod legepladsen. Kom med sagde han, jeg skal vise dig noget. Og tag lige et billede her og her og her blev han ved. Der er også en svævebane, men du skal lige hjælpe mig, og du må også gerne tage et billede. Så jeg tog billeder og kiggede på legepladsen og hjalp med svævebanen.


Gavnø slotspark - juli 2014

Gavnø slotspark - juli 2014


Senere var de store færdige i træerne og gik med ind i parken. Der er meget at se på i slotsparken ved Gavnø. Der er rosenhaven - som Zacharias og jeg tog en tur gennem, der er de afrikanske bjerggeder som ikke havde den store interesse, det lille lysthus og sommerfuglehuset hvor vi også gik en tur ind, mens de andre blev ude.


Gavnø slotspark - juli 2014


Zacharias var gerne blevet hos sommerfuglene meget længere, men jeg var ved at dø af varme og efter at have kigget på både larver og pupper og flyvende sommerfugle trak jeg ham med ud igen.


Gavnø slotspark - juli 2014

Gavnø slotspark - juli 2014


Senere holdt vi lidt i hånd tilbage gennem haven, og jeg fik endda et knus.

Det var hyggeligt at få lov at gå rundt sammen med ham.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar