mandag den 7. juli 2014

Et sted skal der startes


Vi er begyndt at tage hul på listen over næste skoleår. Der er noget med tiden, tror jeg. Dengang jeg tog på efterskole, pakkede jeg det, jeg fandt nødvendigt. Resten fandt vi ud af undervejs.


Altanen - juli 2014


Sådan er det ikke længere. Åbenbart. Vi har i hvert fald fået tilsendt en liste over nødvendigheder, som jeg både forstår og ingen forståelse har af. Et pas forstår jeg - de skal en uge til Berlin. Skridsikre sko og et sæt grydelapper til køkkenarbejdet er også helt i toppen af forståelse. Men jeg forstår simpelthen ikke forskellen mellem joggingtøj og idrætstøj. Er det ikke det samme?

Der står begge dele på listen.


Altanen - juli 2014


Hun skal nok være velekviperet inden skoleåret starter. Men om der både er jogging- og idrætstøj i kufferten på dag et... Det er jeg ikke helt sikker på. Der må vel også være plads til indhentning af det, der ikke umiddelbart giver mening. Sådan hen ad vejen.

Vi skriver lister og krydser langsomt af. Endnu har vi ikke travlt og stadig er tankerne at næste uge er bedre til planlægning og krydsafsætning. Næste uge er Anders tilbage på arbejde, Emilie og jeg har fælles fri og tiden til planlægning af næste skoleår bedre at henlægge.

Denne uge har vi stadig planer om fælles ferie.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar