tirsdag den 29. oktober 2013

Haloween


I morges vågnede vi til manglende tv- og internetsignal. Begge dele vendte tilbage i løbet af formiddagen. Hvad der endnu ikke er vendt tilbage er til gengæld gadebelysningen på Tårnvej. Amtsvejen, der løber gennem hele Rødovre.


Haloween oktober 2013


Altså cyklede jeg hjem i et noget mørkere mørke end forventet. Heldigvis virker signalerne ved lyskrydsene. Der er mange lyskryds på vej ad Tårnvej. Og lys fra boligblokke og køkkenvinduer og stuer hjalp også på vej.

Klokken var over ni, da jeg kørte hjem. I fredags holdt Klubben Haloween. Ungerne i Caféen ville også holde Haloween - alene, de måtte nemlig gerne være med til festen i fredags. Vi holdt ikke fest. Bare en aften med Uhygge.

En hurtig omklædning og jeg var klar. Frakkekjolen Sille syede engang for længe siden. Vistnok til brug i ramme alvor. Jeg bruger den kun til udklædning. Det er den til gengæld god til. Og en af de spidse hatte, der lå inde på kontoret fra i fredags.

Nemt. Og virkningsfyldt.

Anja lavede mad. Regnorme (spaghetti med rød farve) med blæksprutter (brunchpølser der både har trukket i farvet vand, fået et gyldent snit og til sidst er stegt på panden) og en levret blodsovs (kødsovs). Ungerne synes det var fantastisk.


Haloween oktober 2013

Haloween oktober 2013


Mens de udvalgte hjalp med at rydde op og vi ordnede køkkenet, blev det tid til sjov og boldspil. Senere satte vi film på. Gys. Der var rigeligt gys i den film i rette aldersklasse vi havde fundet. Og hvor er det sjovt at iagtage når der pludselig er bare bryster og kys midt på lærredet.

Vi sluttede med kage. Sådab en der var sjov at lave, og som så rigtig fin ud. Den smagte også fint. Desværre havde jeg bare bagepulveret. Det ville nok have løftet slutresultatet en smule.

Det var glade og højlydte børn, der gik hjem. Lige efter alarmen pludselig satte igang. Muligvis havde et par edderkopper været på spil - mente vagten, der hurtigt dukkede op.


Og undskyld billedekvaliteten - det er umuligt når mørket falder på

prikker

4 kommentarer:

 1. I uhyggens tegn....selvom det nu lyder og ser vældig hyggeligt ud ;-) Sikken en kage!! :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Nola, det var superhyggeligt. Og ungerne har også allerede bestilt en kage magen til en anden gang.. med bagepulver :)

   Slet
 2. Kan godt forstå ungerne var vilde med maden, for den ser tilpas ulækker ud ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Aslaug, heldigvis smagte det bedre, end det ser ud :)

   Slet