lørdag den 24. september 2011

Der er så skønt i byen


Planer er til for at ændres. Og ændres bliver de. Nogen gange.

Planen var at weekenden skulle tilbringes på Bornholm, sammen med dejlige kolleger, som en opfølgning på sidste års skønne weekend.


Strædet, september 2011


Det er nu anden gang vi opgiver, for at finde en ny weekend, men vi vil have alle med. Det ville ikke være sjovt kun at være tre, når vi kan være fire eller fem. Det betyder ikke, at vi ikke kan hygge. Og da Emilie var lidt for hurtig til at mene, at en weekend hjemme, betød til avisombringning, var vi meget hurtige til at beslutte os for brunch lørdag. Vi må jo hjælpe barnet med selv at kunne…

Klokken elleve mødtes jeg derfor med tre dejlige kolleger, til en overdådig brunch på Lé Lé Nha Hang på Vesterbrogade. Det kan anbefales. Vietnamesiske og asiatiske lækkerier blandet med den mere kendte engelske breakfast, kage og et chokoladevandfald til dessert.

Vi sad der længe, inden vi endelig brød op, den ene tog hjem, og vi andre fortsatte på cykel til indre by og en slingretur fra butik til butik i Strædet. Lækre ting blev taget i øjesyn og flere fristelser er gemt et sted i baghovedet, inden vi fra Strædet gik mod Strøget, drikkelse og endte i Games, hvorfra jeg har hjemført et puslespil.

Det er mange år siden jeg sidst lagde puslespil, men med mellemrum får jeg en voldsom lyst til fordybelse og hygge med små brikker. Jeg valgte et med tusind brikker og nok liv i baggrunden til at jeg ikke går død i alt for meget af det samme eller alt for mange brikker.

Om lidt rydder jeg spisebordet, og så må maden indtages som det nu kan lade sig gøre det næste lange stykke tid.


Strædet, september 2011

2 kommentarer:

  1. Uha, hvor jeg godt kender fornemmelsen af at lade et puslespil indtage den bedste bordplade i huset - nemlig den mest centrale! Dér, hvor man liiiige kan falde i staver med 5 brikker imellem fingrene, mens noget mad er ved at brænde på, eller nogle unger er ved at komme for sent ud af døren imens... Egentlig utrolig hyggeligt og smittende! God fornøjelse...

    SvarSlet