onsdag den 21. september 2011

Bolsjer og jetoner


Tre voksne og tolv glade børn. Så er der lagt op til hygge.

Vi er et godt team. Måske fordi vi kender hindanden så godt. Måske fordi noget andet. Uanset, er vi et godt team. Det betyder en del.

I aften betød det masser af tid til at sidde og spise, og senere masser af tid til bolsjefremstilling i et tempo, hvor alle kan være med. Hvor alle får den tid de har brug for, der er plads til pauser undervejs, og beslutninger om smag og farve ikke skal presses igennem.

Der var engang bolsjer var noget der blev lavet i dagtimerne, med tredive børn som tilskuere og en masse larm og støj. Der var engang da bolsjefremstilling var noget, der krævede en dyb vejrtrækning. Der var engang da tanken om bolsjer ikke blev forbundet med hygge.

Det var lige indtil en eller anden fandt på at lave bolsjer i aftentimerne med en mindre gruppe børn. At der så skal planlægges fire eller fem aftener inden alle, der ønsker har fået ønsket opfyldt, det er bare dejligt og næsten til at se frem til.

Specielt hvis aftenerne kan være som i aften.


Med ægte pokerborde


Med ægte pokerborde


Men længe inden det blev aften, slog Klubben borderne op og holdt pokerturnering. Tror du lige drengenes øjne blev store, da nogen tilfældigvis lå inde med ægte pokerborde med grønt filt og pladser til jetonerne.

“Mine” drenge er allerede lovet en turnering i Caféen.. som vist siden skal ende med den ultimative turnering mellem afdelingerne.

Det bliver stort!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar