fredag den 9. september 2011

Næsten weekend


Så lykkedes det vist.

Mens Anders snakkede om styresystemer, 32 versus 64 bits og komplikationer når de to ramler sammen, kunne jeg mærke min forståelse smuldre og hørelsen slå fra. Jeg har fået forbud mod downloads eller opdateringer af enhver art, indtil det sidste er på plads. Og så skal en snarlig oprydning og backup af alt det jeg har liggende – specielt billeder – sættes i gang.


Alpeviol


Det er blevet fredag. Torsdag var forældremøde på en ny og bedre måde. Efter at have siddet med en eller to forældre år efter år, rykkede jeg sammen med Klubben, forældrene rykkede med, og muligheden for debat blev mangedoblet.

Samtidig passer det langt bedre i nye systemer og strukturer, for selvom vi som personale har været fælles altid, er det først nu vi udadtil i børnehøjde ser fælles ud.


Alpeviol


Fredag er også Jylland. Egentlig var den mådentlige tur til farmand sidste weekend og Daniel var også af sted. Emilie prioriterede anderledes, og vil i virkeligheden hellere have sin far for sig selv, men var bange for at han ikke ville. Det ville han gerne, så i dag tager hun turen alene, jeg regner med at kunne følge, for hun er ikke helt sikker på at kunne finde det rigtige tog. Kan jeg ikke nå det, har jeg Daniel som backup.

Nu venter weekenden, og jeg glæder mig.

2 kommentarer:

  1. Jeg bør også back-uppe mine filer... Hvorfor er det altid først når det går galt, at man indser nødvendigheden af det?
    Min bærbare er blevet temmelig langsom - og mon ikke det er et advarselstegn, som jeg bør tage alvorligt? I morgen... eller i næste uge... ;)

    ~ Karina

    SvarSlet
  2. Nu har jeg lært så meget, Karina, at du sikkert har en masse mærkeligt til at ligge og køre i baggrunden... Deraf langsomheden. Og jo det er vist et sikkert tegn på advarsel :)

    SvarSlet