fredag den 2. september 2011

Tre timer


Det er lang tid siden jeg sidst har været så tidligt oppe, for at spurte ud af døren og udføre hårdt fysisk arbejde. Emilie er ikke hjemme i weekenden, og aflysninger lige efter overtagelse af en avisrute, synes jeg ikke om.


Reklamevogn


Jeg er heller ikke hjemme i weekenden, men når reklamerne står her torsdag eftermiddag, er det vist helt i orden at dele dem ud fredag formiddag. Tilbage venter Søndagsavisen, der først ankommer i løbet af i dag. Dem har Anders heldigvis lovet at bringe ud i morgen.

I dag fulgte jeg den kaotiske rute til punkt og prikke, mens jeg glædede mig over at ruten efter sigende skulle være rettet, efter vores anvisninger, til næste weekend. Der var mere kaos, end jeg oprindeligt troede, men jeg hyggede mig med musik i ørene, mens jeg gik frem og tilbage mellem tre forskellige blokke, for at nå alle opgangene… Jeg tror det er en computer, der har planlagt ruten – ikke en videre klog computer…

Efter tre timer føler jeg mig nu mør, svedig og klam, samtidig med at jeg sjældent har følt mig så sulten. Umiddelbart er et bad øverst på listen over fremtidige aktiviteter, mens mad altså også trækker kraftigt.

2 kommentarer:

  1. Sikke en formiddag, du har haft. Jeg håber du har nydt både mad og bad :)

    SvarSlet