søndag den 25. september 2011

Kopper og krus


Nye lækre krus


Jeg har noget med kopper. Eller måske rettere kurs.

Jeg falder altid i staver, når jeg falder over lækre krus, og ønsket om en stor park af forskellige krus. Helst så forskellige som muligt. Jeg kan godt lide forskellighed. Faktisk har jeg også en drøm om syv forskellige spisestuestole, der med maling og betræk kan få fællestræk, samtidig med forskelligheden.

Men nu var det krus. Lørdagens slingrekurs mellem den ene lækre unikabutik efter den anden, gav flere bud på skønne krus, der ville være fine i min samling. Men jeg er kræsen. Kruset skal ikke bare se lækkert ud, det skal også ligge godt i hånden.


Nye lækre krus


På den konto ryger der nogen stykker undervejs. Men da jeg pludselig stod overfor et par meget forskellige krus, til en pris jeg ikke kunne argitere imod – men knap så unikaagtige – slog jeg til, og et nyt yndlings er på vej.

Det med yndlingen manglede også, for kruset jeg købte på forårsmarkedet og har har knuselsket siden, fik Emilie væltet på gulvet for flere uger siden. Ked af det, det var hun, og jeg håber igen en dag at finde et, der er lige så lækkert, men her i hjemmet ryger der af og til noget i svinget.

Man skal ikke græde over spildt mælk.

Jeg vil hellere glæde mig over nyt.


Nye lækre krus

7 kommentarer:

 1. Uha det der stribede... Det kunne jeg nok heller ikke være gået forbi.
  Jeg elsker keramik - Måske særligt meget fordi jeg absolut ikke selv kan lave noget ud af ler ;)

  KH Karina

  SvarSlet
 2. Det stribede er også min favorit, Karina.
  Du har sikkert ret, der er noget med keramik - formentlig at jeg ikke kan selv... ligesom med glasperler :)

  SvarSlet
 3. Super skønne kopper :)


  Hilsen

  Mads
  http://www.mobilreparationer.dk/

  SvarSlet
 4. Jaja, jeg forstår præcis hvad du mener. For et par år siden havde jeg bestemt, at jeg skulle have nye the-krus.... prisen var lige meget. De skulle bare være superflotte og lækre. Jeg var i mange butikker, men fandt intet. I stedet for lækre designerkrus, endte jeg med de billige fra Ikea. Hmmm.....!

  Krusene på dine billeder er superflotte - men jeg har brug for en hank. Det er sikkert blot en vanesag, men når jeg sidder og læser, så er jeg jo vant til at håndtere mine thekopper uden at flytte blikket fra det jeg læser. Jeg tør slet ikke tænke på, hvor mange væltede thekopper det vil føre med sig, hvis der pludselig ikke er nogen hank..... :-D

  SvarSlet
 5. Hvor er det turkise krus fra?

  SvarSlet