søndag den 29. november 2009

Portrætter


portrætter

Vi har taget billeder, ude i dagslyset inden det for alvor blev mørkt. Vi havde planlagt og blevet enige om at dagen i dag skulle være være dagen. At ungersvenden så valgte at tage ud i nattelivet hos en kammerat med computerspil og andre venner, for først at vende hjem engang i nat, da det ikke længere var nat, og derfor ser en smule medtaget ud, det må bedsteforældre og andre familiemedlemmer så leve med, når engang de rigtige billeder er valgt ud og fremstillet i flere eksemplarer.

De var ikke meget for at optræde fælles på et billede, så det var vist mest for min skyld – og kun et par stykker, mens der skulle være rigeligt at vælge mellem, blandt de billeder der kun indeholder et barn.

Når engang jeg får ryddet billederne med lukkede øjne og fjogede ansigtsudtryk væk, får de lov til selv at vælge hvilke de kan acceptere mangfoldiggjort.
Indtil da, synes jeg nu ikke det her, er så dårligt :)

7 kommentarer:

 1. Super god idé med at tage billeder i dagslys... det kommer vi også til i år, tænker jeg og hey ved du hvad ... heldigvis synes de fleste jo at ens unger en skønne selv om de har spillet spil hele natten :)

  SvarSlet
 2. søster og bror, dejligt billede :-)

  SvarSlet
 3. Det er rigtigt Frederikke og så kan han senere grine ad de trætte øjne.
  Dagslys er slet ikke så dårligt :)

  Tak Lene :)

  SvarSlet
 4. Et rigtig dejligt billede :-)

  SvarSlet
 5. Det er da super og tænk.. nu hvor jeg får set hans ansigt, så kan jeg se at han ligner dig rigtigt meget ;)

  SvarSlet
 6. Det er sjovt Henriette, for der er klart træk af mig at spore. Da han var helt lille, var han noget nær en tro kopi af min søster, mens han i dag ligner sin far - specielt bevægelser og kroppens holdning er som at se det hele igen :)

  SvarSlet