søndag den 22. november 2009

Skønt!


buresø, november 2009

En dejlig weekend er slut, en weekend med dejlige mennesker, en lang gåtur, grin og snak der endte langt tidligere end vi plejer.

Mørket spillede os et puds, og tidligt var vi alle trætte og klar til at se dyner. Desværre var himlen overskyet, så vi kunne ingen stjerner se – ej heller stjerneskud, og det selvom jeg havde fem tøser med mig udenfor, der alle gerne ville se med.

Jeg er lidt træt nu, har taget en masse billeder fra en natur, der byder på meget mere, end jeg ville have set uden kamera.

Det var en skøn tur og jeg glæder mig over de ville have os med – jeg glæder mig også over allerede nu at være lovet deltagelse næste år :)

Emilie synes det var lækkert at se gamle venner og veninder og cykelturen var meget kortere end hun havde regnet med, selvom der var lidt malurt i bægeret, da gearene ikke ville makke ret på hjemturen og hun måtte køre i midtergearet hele vejen.

Nu er vi hjemme og begge parat til mindst muligt.

5 kommentarer:

 1. Det var synd at i ikke fik stjerneskud, men jeg er sikker på at i havde en kanon tur, det er et meget smukt billede

  Kan du have en dejlig søndag og lave mindst muligt

  SvarSlet
 2. Skønt billede!
  Hvis det kan være en trøst, fik jeg heller ikke set et eneste stjerneskud i denne omgang.

  SvarSlet
 3. 1000 tak Pernille :)

  Lotten, vi prøver bare igen næste gang :)

  SvarSlet
 4. Et meget smukt billede ! Og herligt at I må være med igen næste år.

  SvarSlet
 5. ja der er smukt Losarinas mor.
  Jeg tror det er vigtigt at holde fast i gamle venner og veninder, også selvom hun nok aldrig vender tilbage til den klasse.
  Tidligere gik ordblindeskolen kun til og med 7. klasse og så blev de sendt tilbage, men nu er der udvidet til 9. med og det kan kun være godt :)

  SvarSlet