mandag den 16. november 2009

Klar, parat


november

Jeg kan godt lide at stryge, det er mere skridtet til at gå igang det kniber med. Nu er det klaret for denne gang, og stolen der ellers må lægge ryg til den voksende bunke er igen klar til mere behagelige oplevelser.

Jeg opgav støvsugningen, selvom her ellers trænger. Ungersvenden dukkede op, med kvalme og generel ubehag. Han talte om hovedpine allerede i morges, men tog alligevel afsted.

Med kun et forhæng mellem værelse og stue, synes jeg ikke støvsugning hører til blandt det mest nødvendige… lige nu! Og der gik ikke mange minutter, før han var helt væk i søvnen.

Resten er klaret og min eneste ekstravagance i forhold til vasketøj, taget i brug. I min verden skal håndklæderne tørretumbles. Den blødhed og lækre fornemmelse tumbleren fremkalder, findes ikke på anden vis.

Alt andet ryger på snoren – både sommer og vinter. Om sommeren ude, om vinteren i de fælles tørrerum. En sjælden gang, kan der være så lidt plads, at sengetøjet må samme vej som håndklæderne, men det sker kun, når det på ingen måde kan hænges op.

Min mor kom forbi, hyggede, drak the og fremdrog den ene flaske efter den anden med øl og vin til senere måltider. Hun havde lovet at dukke op med både det ene og det andet, men hvor meget, var ikke lige gået op for mig… Nu er der så igen trangt på lageret :)

Tiden går og jeg skal afsted, mod en enkelt arbejdsdag før en fridag i Bedstevenindens tegn, og resten af ugen tilbage på arbejde.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar