torsdag den 12. november 2009

Klare øjne


hue

Emilie vågnede med hovedpine. Efter en halv time, hvor hun nåede at få tøj på, men ikke blev mere klarøjet at se på, sendte jeg hende i seng igen. Ikke så snart havde hun lagt hovedet på puden, før hun sov.

Først halvanden time senere vågnede hun igen, stadig en smule klatøjet og selvom beslutningen om at blive hjemme fra skole i dag ikke blev vel modtaget, blev vi alligevel enige.

Turen går mod farmand i morgen. Det er efterhånden tre uger siden, de så ham sidst og savnet begynder at melde sig. Det ville være ærgeligt ikke at kunne komme afsted, fordi en sygdom blev forceret.

Mens hun sov, kravlede jeg i seng og under dynen med det, der skal blive en ny hue til Tøsebarnet og nåede at afslutte den sidste maske og gemme af vejen, inden hun stod der igen. Nu mangler lidt montering og en hæklet kant, og endnu en kalendergave har set dagens lys.

Jeg tog mod til mig, indtog det frygtelig kolde badeværelse, hvor vinduet har stået på klem hele natten, og mens varme stråler faldt over mig, kogte Emilie havregrød. Et enkelt sæt Kasino er spillet og nu ligger hun henslængt på sofaen mens fjernsynet udspyer den ene efter den anden af afsindige tegneserier – desværre havde vi stadig signal efter d. 1. Selvom jeg havde haft et naivt håb om sort skærm :)

Måske jeg skulle overveje hvor frisk jeg selv er – for et øjeblik siden forsøgte jeg at mase stikket til kameraet ind i mobilen… duer ikke, siger jeg bare!

4 kommentarer:

  1. Hej Pernille. God bedring til Emilie, jeg håber da at hun når at komme til hægterne inden i morgen. Her er der stadig vrøvl med signalet og vi kan ikke gøre en hujende fis, for det er boligselskabet der har klodset i det.. hmm

    Sikke en dejlig hue hun skal ha på ørene. :)

    Mange knus
    Henriette

    SvarSlet
  2. Hej Henriette.
    Hun har det allerede fint, men bliver alligevel hjemme i dag. Jeg havde lovet hende at mødes i centret, når jeg har fri - måske det alligevel bliver til noget :)

    Æv! med signalet, det er næsten ikke til at holde ud.

    Jeg tror huen bliver rigtig god :)

    SvarSlet
  3. Hvor er det et flot mønster Emilies hue er. Har du et link til køb af opskrift?
    God bedring med hende, tror da vist at det halve af hovedstadsområdet snart ligger i sengen. Håber at hun bliver frisk til i morgen, det er ikke sjovt at rejse rundt når man er syg.
    Mange godbedringshilsener fra Laura :-)

    SvarSlet
  4. Laura, hun har det fint igen og er klar til både skole og rejse i morgen :)

    Jeg har ikke noget mønster, strikkede bare efter forgodtbefindende, men selve mønsterrapporten går over 6 masker og ser ca sådan ud:

    pind 1 - retsiden: *3 ret, 3 vrang.
    pind 2 - vrangsiden: *3 ret, 3 vrang.
    pind 3 - retsiden: *1 ret løs af, 2 ret, træk den løse maske over de 2 ret, 3 vrang.
    pind 4 - vrangsiden: *3 ret, 1 vrang, slå om, 1 vrang.

    Håber det giver mening :)

    SvarSlet