onsdag den 4. november 2009

Endelig


Endelig cykel

Efter 4 uger stod jeg endelig i går med en ny cykel til Emilie. Den gamle blev stjålet og siden har hun savnet og håbet på en ny. Der er næsten ikke gået en dag, uden hun har spurgt efter om ikke de havde ringet fra butikken, der aldrig gav lyd, og i virkeligheden havde jeg opgivet alt om nogensinde at få lige netop denne her model.

Om det var held, er måske ikke lige det rigtige i den her sammenhæng, men den lokale Brugs havde udslag på cykler, lige da vi stod og manglede. Desværre ikke i den rigtige farve, så vi fik fat i en sød ung mand, der kunne fortælle at ham der ved noget om cykler, lige var gået, og i stedet selv gik i gang med telefonopringninger og skriverier.

Jo han mente at efter to uger skulle de være leveringsdygtige i en hvid cykel til samme lave pris. Han fik mit telefonnummer og siden hørte jeg intet.

Efter to uger stod vi igen i butikken, denne gang uden at kunne finde kvalificeret hjælp. Endelig fik jeg ved hjælp af en dame fra slagterafdelingen telefonisk kontakt til en mand, der ikke vidste noget om en hvid cykel (jeg har mistanke om den aldrig blev bestilt hjem), men lovede mig at en ny ville stå klar efter en uge.

Jeg fik ikke noget navn og han fik ikke noget telefonnummer.

Endnu en uge gik og i mandags var jeg fobi igen. Også denne gang var manden, der ved noget om cykler lige gået (jeg fik efterhånden farceligenden associationer ved tanken om hele forløbet), men den unge mand (en ny denne gang) undersøgte alligevel, ringede og løb på lageret, før han kom tilbage med meddelsen om, at en cykel ville være klar til afhentning tirsdag.

Jubii tænkte jeg og håbede så det ville være den rigtige model. Det var det, og med en cykel i hver hånd kunne jeg i går gå til arrbejde, overdrage cyklen til “de gamle” (vores to pensionsaldernærmende mandfolk i klubben) inde ved siden af, der så kunne vise hvad de duede til. Med Emilies hjælp, fik cyklen lås, sadelhøjden justeret, styret sat fast og dækkene pumpet, så vi i aftes kunne følges hjem.

Et glad tøsebarn tog i skole i morges – på cykel!

7 kommentarer:

  1. Den har søreme også været længe undervejs, så jeg kan næsten mærke glæden gennem skærmen. Hurra for nye cykler, selv savner jeg også i den grad en cykel.
    Den er fin og hun ser så sød ud, som hun står der og er klar til en tur :)

    Rigtig god dag og vi ses i morgen aften
    Knus Henriette ;)

    SvarSlet
  2. Hvor er det dejligt at det lykkedes at få fingre i sådan en dejlig cykel. Også selv I, ligesom i eventyrene, skulle gå så grueligt meget igennem.

    Hun ser da også bare tilfreds ud - lige klar til prøveturen til skole.

    Knus fra Mette

    SvarSlet
  3. Fælelsen af at få en ny cykel.... :-)
    Sej hjelm !

    SvarSlet
  4. Åååh, der er nu ikke noget som den HELT rigtige cykel! Godt, det endelig kom på plads, og pigen er glad igen!

    SvarSlet
  5. Hun er superglad og brugte hele hjemturen i dag til at skamrose jernhesten. Der var ikke det, den ikke kan bedre end den gamle - sadlen er blødere, styret har en bedre vinkel, hun sidder bedre etc, etc, etc.... Sagde jeg, hun er superglad :D

    SvarSlet
  6. Vi skal i den lokale brugs og hente datterens på fredag - en pink sag....

    SvarSlet
  7. Marianne, min søster har altid brugt at synge "jeg er så glad for min cykel..." når hun fik ny :)
    Jeg håber også Mille bliver glad for sin nye cykel :D

    SvarSlet