onsdag den 16. oktober 2024

Vandet kommer

 

Det er længe siden jeg sidst har været i nærheden af Politigården. Jeg ender nok i virkeligheden med at bevæge mig rundt de samme steder, når jeg er inde i byen. 




I dag var jeg en anden vej. I dag havde jeg en aftale med min mor. Vi skulle på Dansk Arkitektur Center og se udstillingen Vandet kommer

Turen derhen gik forbi Politigården, under Langebro og et ganske kort stykke langs havnefronten. 

Vi mødtes udenfor, tog rulletrappen ned til indgangen og begav os ind i bygningen. 

Vandet kommer er en udstilling om vandet der stiger, om naturkræfter og stormbølger. Om hvordan lavtliggende områder risikerer at blive oversvømmet og om hvad vi kan gøre. 

Udstillingen fokuserer på Storkøbenhavn. Der er modeller der viser hvordan store dele af byen vil forvinde, hvis vi ikke gør noget. Mest bliver der fokuseret på hvad der er gjort, hvad der bliver gjort og hvad der kan gøres. Der er drømme blandet med virkeligheden og der bliver set ud mod den store Verden. 





Jeg synes det var spændende. Vi brugte det meste af to timer, og så var vi færdige. 

Vi fandt cafeen på tagetagen, spiste frokost og besluttede at resten af udstillingerne ikke var til i dag. Det kan jo være det bliver en anden dag. 

Og så kunne jeg erfare at mit studiekort virker. Jeg kom ind som studerende.

Vi gik tilbage til Polititorvet og fandt bussen hjemad. Det var hyggeligt sådan at blive kørt hjem. Det var en skøn dag. Det kunne vi godt gøre igen en anden gang.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar