søndag den 19. juni 2022

Ferie inden ferien

 

Jeg havde en uges ferie jeg ikke havde brugt. Den der sjette ferieuge kommer altid bag på mig. 

Det var svært at finde tid i arbejdsdage fyldt med alt muligt vigtigt, og dermed endte jeg med tre dag i næste uge. Mandag, tirsdag og onsdag. Så vi er taget på forlænget weekend, lige inden ferien. 

Altså det vil sige, jeg skal på arbejde de tre første uger af sommerferien, men det føles stadig ferie... 

 

 

Vi har lejet et sommerhus i Dronningmølle. Vi ankom i går, og her er temmelig skønt. Emilie havde travlt med at få os ud af døren, for ligesom vi så frem til en alene-kæreste-forælænget-weekend hjemmefra, så hun frem til at være alene hjemme. 

Vi er havnet tæt på stationen i et sommerhusområde der ikke overlader meget til fantasien. Her står græsset ret og husene er velholdte. Her er hvad vi skal bruge, og det er sådan set det vigtigste. 

Turen herop førte os over Hillerød. Togskiftene virkede ganske som de skulle, men af en eller anden grund passede de ikke som togplanen lovede, og vi endte med det meste af en time i solskinnet på Hillerød station, inden næste tog mod Gilleleje og videre til Dronningmølle ankom. 

 

 

Som vi sad der i solen, fik vi selskab af flere fugle, der nok mente vi skulle dele den medbragte mad. Alliken holdt sig på afstand, mens jeg var imponeret over hvor tæt et par gråspurve kom. De kunne nærmest have sat sig på vores fødder.

Oppe ved stationen ligger Sydens vine og delikatesser, en superhyggelig lille butik, der ikke ser ud af meget udefra, fyldt med alt muligt spændende. De sælger også mad, enten til at spise i den lille gårdhave eller tage med. Vi gik forbi i går efter vi havde købt ind og hentede to gange klassisk tapas. Det kan godt anbefales. 

En ting var, at det smagte godt, en anden at der var så meget mad, at vi havde til morgenmaden også. I dag har vi været forbi igen. Denne gang har vi bestilt  luksusudgaven af deres tapas. Vi henter den om en times tid, og forestiller os både en skøn aftensmad og et tillæg til brunch på terrassen i morgen. 

 

 

Og ellers nyder vi bare at skulle ingenting.

 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar