mandag den 13. april 2020

Virtuel Påskefrokost


Så i en mærkelig tid, oplevede jeg det måske til dato mærkeligste i går - vi holdt online påskefrokost!





Min mor havde lånt en Zoom Room i tre timer, hvorfor vi alle sad klar mere eller mindre beredt til middag, foran dækkede borde, med påskepynt og en skærm som ekstra gæst ved bordet, i går eftermiddags klokken 17.00.

Ideen er der ikke noget galt med, det var rart at se store og små, men det var også meget mærkeligt og lidt grænseoverskridende på en meget mærkelig måde.

De gange jeg har holdt virtuelle møder, har der været en dagsorden, en plan, informationer, der skal deles, ting, der skal tages stilling til, og en progression fra A til B. Her var det noget anderledes og derfor også ind imellem lidt svævende.







Og selvom jeg til hver en tid ville gøre det igen, så må jeg bare konstatere, at jeg er bedst ansigt til ansigt, uden skærm, telefonrør, døre eller andet imellem.

Det gælder også andre sociale medier, hvor jeg også bare kan konstatere, at selvom jeg godt gider deltage i gruppesnakke på Ravelry, tråde på Instagram, Slack eller for en sags skyld kommetere på andres blogge, så holder noget mig tilbage, og jeg gør det ikke.

Kan introverthed strække sig ud over sociale medier?





6 kommentarer:

  1. Til dit sidste spørgsmål: Ja, åbenbart ... men er du mon ret meget introvert med det job du har? Jeg rammer, på en skala fra ÷1 (intr.) til +1 (ekstr.), en ekstrovertgrad på omkring 0,4, men jeg tror ikke, jeg ville bryde mig om at deltage i nogen form for sammenkomst på den måde I gennemførte. Jeg er sikker på, at jeg ville præstere at gøre det meget kunstigt for alle, men det har måske også noget at gøre med, at jeg HADER at blive filmet og fotograferet.
    Telefon kan jeg tale i i timevis med min datter, og det er stadig det medie vi begge foretrækker, selv om vi er begyndt at sende små film til hinanden i disse dumme tider. Jeg sender dog ikke film med mig selv som deltager ... :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Ellen, det er noget mærkeligt noget. Jeg har ikke noget problem med stillbilleder, eller skrive her, hvor jeg selv bestemmer. Men jeg hader at tale i telefon og jeg er heller ikke vild med levende billeder. Kunstig er det helt rigtige, og nok den følelse jeg sad tilbage med.
      Omvendt har det ikke været noget problem at holde møde med levende billeder.
      Der er nok mange facetter :)

      Slet
  2. Tja, eller du deler jo meget af dig selv både her og på Instagram, så på en eller anden måde giver det da dig energi? Jeg synes faktisk at FaceTime drinks er et hit - selvom jeg derved filmes og sender billeder til andre. Men det er på en eller anden måde ok. Det har for os også være tidsafgrænset 1 til 2 timer, så det får ende - og måske samtalerne komprimeres bedre?
    Jeg kan også godt li' at tale i telefon - det har jeg altid kunnet, det ved jeg at du ikke ligefrem elsker, måske hænger det sammen.

    SvarSlet
    Svar
    1. Lotte, det er sjovt, men det er et eller andet sted helt i orden at dele, det er noget andet at interagere. Tror jeg.
      Og ja 3 timer bliver lang tid. Et møde på en time er helt fint. Specielt når det også er en dagsorden :)

      Slet
  3. Måske du har gættet - Anonym er Lotte

    SvarSlet