onsdag den 29. april 2020

Mahogany Run Socks


For at blive ved fødderne, slog jeg op til et par strømper, længe inden jeg alligevel overgav mig til de flerfarvede aprilstrømper.





Lige nu er maj strømperne ude, og igen er jeg i tvivl om jeg gider. Jeg synes de ser lid kedelige ud. På den anden side, kunne de måske gode bruges til noget af det mere spraglede strømpegarn jeg har liggende. Noget af det, der helst ikke skal have for meget mønster.

Opgangen er ikke det mest sindsoprivende sted at tage billeder. Men her kunne Anders lokkes ud, så derfor er alle de tre par færdige fodhylstre foreviget mod den gule terrazzobaggrund.


Jeg har faktisk ikke taget de her i brug. Men hvis vejret fortsætter mod kulde og regn, varer det nok ikke længe.











Design: Mahogany Run Socks af Crazy Sock Lady.


Garn: Colour Dots fra Tante Grøn. Jeg er ikke sikker på om farven har et navn, men jeg købte det i Odense inden jeg tog hjem fra den første arbrjdsmiljøkonference sidste år.

Der gik 72 gram til hele parret.


Pinde: 2½ mm Addi CraSyTrio.


Størrelse: 64 masker - fod, så den passer en størrelse 39.





Bemærkninger: Jeg strikkede en Fish Lips Kiss Heel, med en lille flap eller med en mindre modifikation. Inden jeg startede hælen, flyttede jeg en maske fra den ene ende af hver pind, til den anden pind, så mønstret blev symmetrisk og hælen startede midt mellem 2 vrangmasker.

Jeg strikkede 10 pinde hælflap, vendte med Fish Lips Kiss hælen og samlede 6 masker op på hver side af den lille flap, samtidig med at jeg fortsatte foden.

De seks ekstra masker lukkede jeg af, som ved en almindelig hælflaphæl.

Da jeg startede mønster på strømpe nummer to, startede jeg mønstret ved pind 5 (af 8), for at spejlvende og igen skabe symmetri. Det kan jag altså bedst lide.

Det føles som om de sidder fint.


Har du lyst til at se flere billeder af strømperne, kan den ses lige her på Ravelry.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar