lørdag den 4. april 2020

Projekttaske #2


Oscar og jeg var ude at cykle i dag.

For længe, længe siden købte Daniel og jeg i fællesskab en kombineret klap-/løbe-/cykelvogn, så Daniel kunne løbe med barnet, jeg kan hente på cykel i vuggestuen og hvad sådan en ellers kan bruges til.





Jeg er ikke sikker på, at det er blevet til så meget løb. Men de har ind imellem brugt den som klapvogn. Cykelfunktionen er endnu ikke afprøvet. Før i dag. Det lykkedes at sætte det ekstra anhængertræk på min cykel - jeg havde sjovt nok bildt mig selv ind, at det ville være helt vildt besværligt. Det viste sig at være meget nemt.

Vi kørte en tur. Oscar synes det var hyggeligt og han fandt ikke mindre end fire små hunde, der gerne ville lege - omend legen mest af alt handlede om at han blev løbet over ende. Han synes det var sjovt.

Mens jeg venter på at billederne synkroniserer fra mobilen, er det tid til projekttaske nummer to.







Som de andre to er detaljerne fundet på nettet - mest instagram. Den firkantede facon med fire korte løbegange er superfin.

Jeg havde en forestilling om, at den skulle være højere, men mængden af stof fik lov at bestemme.

Den er mellemfoeret med pladevat og står ret stabilt.  Jeg har ingen anoraksnor på lager, så et smalt silkebånd måtte agere træksnore.

Den er kvadratisk - cirka 20 centimeter på hver led. Uden løbegangene de den cirka 22 centimeter høj.  Indeni er en enkelt stor lomme, der blev lidt lavere end beregnet - man skal ikke klippe i en færdigsyet lomme - og er derfor ikke delt i to. Det plejer jeg ellers.

Jeg brugte stort set alle de sidste af de grønne rester, Henriette havde sendt med i den store pose med rester.





Emilie synes den er helt vildt fin, og sammenlignede den i lukket tilstand med en madpakkepose fra det lille hus på prærien - det var uden tvivl et kompliment.


Igen er det en facon jeg har lyst til at arbejde videre med.





2 kommentarer:

  1. Wow! Den er simpelthen bare flot. Me like - kan du give et hint til, hvad jeg kan søge på i IG for at finde ud af lidt mere om netop den taske? "Project bag" giver for mange ubrugelige hits.

    SvarSlet
    Svar
    1. Ikke rigtigt Ellen. Det jeg har taget med er det kvardratiske og de fire løbegange. Resten er mere eller mindre, som sådan nogen ser ud.
      Jeg tænker det betyder en del for det færdige resultat hvordan den er skåret over og sat sammen igen. Her var det et spørgsmål om resternes størrelse.
      Jeg synes som sagt også den er temmelig vellykket :)

      Slet