fredag den 21. september 2012

Weekendplaner


Det er weekend. Det er godt. Ugen har hastet gennem, så hurtigt at det har været svært at følge med.


Emilie på Hotel og Restaurantskolen


Emilie har været på Hotel og Restaurantskolen hele ugen. Hun er hver dag vendt hjem med stålende øjne og en vished om, at det her vil hun mere af. Trods en rusten hals og træthed, skulle intet holde hende væk i dag.

Næste lørdag er det efterskolernes dag, og selvom der er lang tid til Emilie skal i tiende klasse og forhåbentlig et år af sted hjemmefra, er det på tide at udvælge, med muligheden for at kigge på.

Hun er ikke i tvivl. Det skal være en skole, der tilbyder en form for madlavning. Samtidig holder jeg på, at det skal være en skole, der kan håndtere ordblindhed. Ikke en reel ordblindeefterskole, men gerne en med niveaudeling. Dem er der heldigvis flere af.

Vi er ikke færdige med at kigge, vælge og mærke efter. Vi når det forhåbentlig, for lige nu - den her weekend - bliver der ikke meget tid.


Emilie på Hotel og Restaurantskolen


Min søster fyldte år i onsdags. Jeg er inviteret til biografbesøg, måske en spisning i byen og helt sikkert masser af snak i sofaen.

Jeg burde faktisk pakke. Det samme burde Emilie, som har inviteret sig selv med på weekend, for i morgen alt for tidligt stopper Claus på vej hjem, og tager os med til Mogenstrup. Men vi gider ikke. Skal bruge tid på at hive os op. Weekenden har sat ind.


Billederne er Emilies, taget på mobilen undervejs i forløbet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar