tirsdag den 25. september 2012

I vind og vejr


Begge min søsters store børn spiller fodbold i den lokale klub. FK Sydsjælland 05, der sidste tirsdag modtog hædersbevisningen som årets bedste børnefodboldklub.

Stor var glæden, og stor er glæden over at spille i en klub, hvor det at have det sjovt er langt vigtigere end at vinde. Der er plads til alle, og alle er velkomne.


Victoria og rulleskøjterne


Lørdag formiddag spillede Nicklas kamp. Ann-Dorthe og jeg stod på sidelinien og selvom jeg ikke fik taget nogen billeder - jeg havde travlt med at holde på paraplyen - var det en fornøjelse at se.

Jeg har ikke den store viden om fodbold, men for mig at se spillede modstanderne både bedre sammen og bedre teknisk end hjemmeholdet. Alligevel vandt de lokale med Nicklas et sted på midtbanen syv-to over de udefrakomne.

Det var en flok glade drenge, der forstod begrebet bag fairplay, som gerne gav bolden fra sig, og glade spillede videre - også selvom der ikke altid stod en parat til at modtage.

Trods regnen holdt de alle ud, og selvom udeholdet kom længere og længere bagud, var der ingen, der gav op.


Victoria og rulleskøjterne


Victoria og rulleskøjterne


Søndag var det Victorias tur. Dog ikke med bold, men med de firehjulede. Victoria løber ud over med fodbolden også på rulleskøjter. Rundt og rundt og rundt går det på banen i Næstved.

Vejret var rigtig lækkert søndag, og det havde været lækkert at løbe rundt. Når bortregnes støvler der klemmer en smule.

Hun får lov at vente lidt endnu på en større størrelse, for det er allerede besluttet, at når hele familien om en uges tid tager det meste af tre uger til Florida skal der indkøbes nye rulleskøjter.

Jeg er kun en lille smule misundelig, og glæder mig til at høre om både turen, men bestemt også flyrejsen, som ingen af ungerne har prøvet før.


Victoria og rulleskøjterne

Ingen kommentarer:

Send en kommentar