torsdag den 13. september 2012

Torsdag blev endnu en lang dag


September 2012


Årets forældremøde blev en god oplevelse. Jeg hænger stadig på forældremødefronten, efter flere år med kun en eller to deltagere. Sidste år besluttede vi at holde mødet fælles, for efterhånden er vi så fælles på alle andre fronter, at det giver mening også at være fælles her.

I timerne inden fik jeg klaret hjemmearbejdet, og lige om lidt er det weekend med årets sammenkomst fætre og kusiner imellem.

Emilie og jeg plejer at cykle. I år skal vi til Lolland, så vi lader cyklerne stå og kører med min søster og alle hendes. Emilie har bagt kage, jeg har vist nok styr på noget salat, og på vej hjem i morgen skal vi også lige have provianteret kylling til grillen og drikke til at slukke tørsten.

Min vittige fætter mente, at skulle vi cykle, måtte vi hellere tage af sted i god tid. Det var rart at kunne melde tilbage, at vi tager hjemmefra allerede fredag (jeg undlod at fortælle, at turen går til Næstved med tog - det var sjovere at lade ham blive i troen)


Sene aftener gør mig træt - Nu skal jeg vist snart i seng...

2 kommentarer:

  1. Forhåbentlig har du sovet godt, Pernille :-) God weekend til dig, og så gad jeg godt prøve den klatreskov. Nu drømmer jeg om en weekendtur til Kbh. i oktober :-)

    SvarSlet
  2. Tak Lene, jeg fik sovet godt.
    Selvom jeg ikke turde helt så meget, som jeg godt gad, vil jeg også gerne prøve igen. Så det kan jeg godt forstå, du gerne vil :)

    SvarSlet