fredag den 28. september 2012

Dobbeltstrik


Når Annette Danielsen holder foredrag, er der altid mulighed for at lege med garn og pinde.

Foredraget, der som udgangspunkt var solgt som værende noget om hendes seneste booklet - Tøsestrik - viste sig at have en anden vinkel. Det gjorde det ikke ringere.

Annette Danielsen har nemlig jubilæum. Hun har netop udgivet sin tiende bog. Og valgte derfor at gennemgå alle bøgerne, og har samtidig lavet et prøvekompendie med en udvalgt prøve fra hver bog under navnet: Ti bøger - Ti teknikker.

Sidste gang kastede jeg mig over vævestrikken med perlegrus i centrum. Denne gang lod jeg vævestrikken være og valgte i stedet at prøve dobbeltstrikken af.


Dobbeltstrik - den ene side


Dobbeltstrik - den anden side


Dobbeltstrik som teknik er ikke nyt for mig, men jeg tror aldrig jeg har prøvet det. Og så måske alligevel. Jeg kan næsten ikke forestille mig, at vi ikke dobbeltstrikkede på seminariet.

Jeg synes ikke det var svært, og jeg synes resultatet blev rigtig fint.

4 kommentarer:

 1. og jeg synes du er rigtig dygtig !

  SvarSlet
 2. Tak Losarinas mor, jeg fik helt lyst til at finde noget at dobbeltstrikke... Selvom jeg godt kan forestille mig, at det kan blive temmelig kedeligt at stikke... Det tager helt klart længere tid, når der hele tiden skal snoes og sikres at trådene ligger mellem de to lag :)

  SvarSlet
 3. Blæremås :o) Nå, det er bare fordi jeg er misundelig !! Min hjerne kan ikke finde ud af at arbejde sammen med mine hænder om dobbeltstrik :o( Har ellers forsøgt på flere workshops.... Nå det blivr nok også for varmt i dobbeltstrik.... (kun lidt misundelse igen :o))
  God weekend
  Kh
  Susanne i Silkeborg

  SvarSlet
 4. Susanne, det er i hvert fald tykt - og tak :)

  SvarSlet