søndag den 16. september 2012

Søndag efter en dejlig dag


Jeg har taget computeren med på langfart. Min søsters trådløse netværk er sat på arbejde. Det er ikke helt villigt til samarbejde, men lige nu virker det.


September 2012


Gårsdagen gik med familiesamling i stor stil. Alle fætre og kusiner, forældre og børn hos min fætter på Lolland. Jeg holder meget af de dage. Det er superhyggeligt hver gang. Også selvom der går et helt år mellem vi ses igen.

Næste år skal vi til Skive. Min vittige fætter er havnet i det nordlige Jylland, efter at have arbejdet kloden rundt. Allerede nu er logistikken begyndt at melde til. Hvordan skal vi komme derover? Og langt vigtigere; hvor skal vi overnatte? Udsigten til at køre til Nordjylland det nordlige Midtjylland og tilbage på en og samme dag er ikke særlig tiltrækkende.

Min far luftede muligheden for et lift, mens tanken om en forlænget weekend hos familien i Århus banker på. Min vittige fætter ville glæde sig, hvis jeg kom cyklende, og selvom det kunne være sjovt, er det nok alligevel ikke den bedste ide...


September 2012


Mens min søster og jeg nyder søndagen i sofaens blødhed, er ungerne sendt i BonBonland. Det ligger ikke langt herfra og med årskort er turen let og ligetil. Emilie blev tidligere på året også udstyret med et årskort, og selvom det ikke er ligefrem flittigt brugt, er det alligevel nået at blive tjent ind.

Hun har ringet - de har det godt, de har prøvet lidt af hvert, og planen om is er inden for rækkevidde... Gad vide hvor længe de bliver, inden de ringer efter afhentning...

2 kommentarer:

  1. Samvær med familien kan være rigtig dejligt - og dejligt at man kan mødes jævnligt, så man kan holde styr på, hvordan livet udvikler sig for den enkelte.
    Jeg tillader mig at rette lidt på din geografi... Skive ligger ikke i Nordjylland, men i Midtjylland omend i den nordlige del af midten!

    SvarSlet
  2. Unikarina, du skal være velkommen. Jeg ved det egentlig godt, jeg synes bare der var så langt :)

    SvarSlet