onsdag den 13. juli 2011

Kungsparken


Kungsparken, Malmø


Efter maden og yderligere lidt butikskiggeri, besluttede vi at det var tid til lidt afslapning. Jeg gad godt tage til Malmø lidft oftere, og måske er der med Emilie som følgesvend lukket op for flere ture.

Jeg har aldrig været forbi Malmøhus, som jeg umiddelbart forudså som en borg i middelalderformat. Så satte vi kursen mod Kungsparken og slottet. Jeg tror helt ærligt vi så slottet fra den forkerte side. I hvert fald så det ikke ud af meget, i lang tid troede jeg det var en helt anden bygning, vi kunne se tårne sig op.

Uden større lyst til at udforske mere slot, slog vi os i stedet ned midt i blomsterhaven, med lidt strik, afslapning og masser af vand… og en lille smule slik.


Kungsparken, Malmø


Emilie mente det var tid til at tage hjem. Jeg mente solen stod højt, og vi skulle have en dag ud af det. Indtil jeg kiggede på uret og kunne konstatere at dagen var ved at være gået. En flaske kold vand senere, nåede vi toget, der heldigt for os, var en smule forsinket. På den anden side er der forbindelse over Øresund hvert tyvende minut, så vi skulle nok være nået hjem før eller siden.

En dejlig dag, der hjemme bød på absolut ingenting. Vi var begge mere trætte, end vi gik rundt og troede.


Kungsparken, Malmø


Kungsparken, Malmø

Ingen kommentarer:

Send en kommentar