fredag den 22. juli 2011

Hygge, langt ude i skoven


Der er ikke kun kryb ude i skoven. Der er også masser af muligheder for hyggelige beskæftigelser.

Bag bålpladsen er et stort gammelt træ væltet. Vist nok hjulpet godt på vej af folk, der ved hvad de gør. Træet udgør et lækkert sted at sidde og have overblik. Solen når længst lige her og der er mange gode siddepladser.


hygge i et væltet træ


Bag det væltede træ har et hindbærkrat fået godt fat. Mens jeg strikkede, brugte Emilie en del tid på at arbejde sig længere og længere ind blandt torne og modne bær. Nok var de små, men de smagte godt. Desværre var de fine nye bukser temmelig lyserøde i plamager efter besøget.

Heldigvis er pletfjernere og vaskepulvere af en noget anden art, end engang for længe siden, så pletterne forsvandt, da hun hjemme fik dem vasket.


hindbærjagt


hindbærjagt


Også jagt med kamera og tålmodighed var en kunst hun begav sig ud i. Det blev til flere rigtig gode billeder af en stillesiddende sølvsmed. De meget større guldsmede, fik vi kun set i forbifarten. Som en større helikopter susede de rundt og rundt og rundt. Stille nok til billeder var der ingen af dem, der var.


sølvsmed

2 kommentarer:

  1. Sikke nogle skønne billeder I har taget - og fantastisk at se en sølvsmed så tæt på :-) Rigtig god idé at tage håndarbejde med i skoven!

    SvarSlet
  2. Madame, jeg er også ret duperet over, at hun kunne komme så tæt på :)

    SvarSlet