mandag den 11. juli 2011

Et nyt kapitel


Vi har fået nyt udstyr i vaskekælderen, med elektroniske vaskebrikker og fintfølende maskiner. Her til aften var der præsentation og formidling af det nye system.


vaskebrik


Sikkert meget godt, for de der har brug for hjælp, tænkte jeg den anden dag, da jeg selv stod dernede og troede jeg kunne vaske. Det viste sig hurtigt at jeg måske i virkeligheden også var en af dem, der havde brug for hjælp – og dem var der åbentbart mange af, for vaskerummet var fyldt till bristepunktet, da jeg lidt i seks dukkede op i håb om en fornuftig gennemgang.

Gennemgangen var der som sådan ikke noget i vejen med, og selvom jeg nok selv med tiden havde regnet systemet ud, var det alligevel meget rart at få det forklaret.

Desværre virkede ingen af de nyligt udleverede vaskebrikker, og så tror da pokker at jeg ikke kunne få det til at virke den anden dag. Forhåbentlig er det en forglemmelse fra højere instans, der kan rettes udefra, for hvor kunne det være sjovt, hvis samtlige brikker i hele blokken skulle udskiftes.

Nu håber jeg bare ikke, der går for lang tid, før det hele virker, for vasketøjet hober sig op, og jeg er nysgerrig nok til gerne at ville prøve af.

3 kommentarer:

 1. Sådan et system havde vi også på Ålekistevej, og det virker ( når det altså er sat ordenligt i gang.. )rigtigt godt. Her kan vi ikke komme til at vaske før i næste uge! De gik først igang med at tømme kælderen for vand i torsdags og alt er ødelagt. Pyhh bunken vokser, men heldigvis har vi stadigt noget at skifte med :))


  Knus
  Henriette

  SvarSlet
 2. Henriette, jeg er helt fortrøstningsfuld i forhold til at det nok skal blive godt, når de altså får styr på alle børnesygdommene.
  Og hvor var det sjovt at stå der, ingenting virkede og damen, der forklarede blev mere og mere panisk. Specielt da hendes eget administrationskort heller ikke ville helt som foreskrevet :)

  SvarSlet
 3. Og når nu vores virker - om et par dage - så må du komme forbi med din bunke, hvis det begynder at brænde på :)

  SvarSlet