mandag den 18. juli 2011

Foldekopper og skåle


Anders har mere end en gang, i løbet af de sidste års campingferier, kigget langt efter andres foldekopper og mere geniale skåle, end vores medbragte. Overbeviste om at sådanne koster alt for meget, har vi ikke engang undersøgt priser.


X Bowl


Da Emilie og jeg var i Malmø, faldt vi over flere butikker med teltudstyr og kiggede indenfor. Inde fandt vi en foldeskål, som synes helt fantasktisk. Vel hjemme udersøgte jeg priser i Danmark og fandt samme skål sat ned til næsten halv pris.

Jeg kunne kun få den i en og samme farve, men det er helt i orden, når prisen pludselig var så meget lavere. I dag kunne de hentes i den lokale Spejdersport, og sørme om ikke de også ligger inde med foldekopper til den svimle sum af 15,- kr. Tre stk kom med hjem, for dagen i dag er tilskrevet planlægning og indkøb, inden vi med Tøsebarnet på slæb begiver os ud i naturen og en enkelt overnatning i telt.


Foldekopper

2 kommentarer:

  1. Greetings from Finland. This, through a blog is a great get to know other countries and their people, nature and culture. Come take a look Teuvo images and blog to tell all your friends that your country flag will stand up to my collection of flag higher. Sincerely, Teuvo Vehkalahti Finland.

    SvarSlet
  2. Thanks.
    What a lot of lovely pictures you have at your blog :)

    SvarSlet