onsdag den 24. august 2011

Butikken er åben


Varelageret


Det tog tid. Jeg vidste det godt, men nu ligger de der. Allesammen.

Det ser ikke ud af meget, men det er hjerteblod. Det har taget oceaner af tid og der tænkt mange tanker.

Jeg er spændt. Spændt på om andre end jeg, synes oceaner af tid, leg med former og genbrugsmaterialer er værd at betale for.

Kig endelig indenfor og fortæl gerne vist og bredt til alle dem, der endnu ikke har set.

Butikken er lige her.

19 kommentarer:

 1. Smukke smukke tasker! :) Tænk at du bare lige giver dem en anden form end man plejer at se! :)

  SvarSlet
 2. Der skulle leges en del, Mette, for bare lige :)

  SvarSlet
 3. De er superflotte Pernille!

  SvarSlet
 4. Hvor er de bare smukke - og sikke et arbejde det må være at lave. Held og lykke med salget!

  SvarSlet
 5. Hvor er de flotte! Jeg håber du får solgt dem alle og til en god pris, så du får løn som fortjent.
  Klem

  SvarSlet
 6. Jeg synes de er lidt dyre..... på den anden side, så synes jeg også de er så smarte og trendy, at jeg faktisk synes prisen er okay.

  Og du skal have ros for din beskrivelse af teknikken. Også for alle billederne; det er netop en af de ting som jeg mangler på mange webshops. På dine billeder kan man virkelig se hvordan taskerne ser ud både indvendig og udvendig. Det virker rigtig seriøst og professionelt.

  Jeg vil straks smide et link på facebook. Jeg kender jo så mange miljøbevidste mennesker! :-D

  SvarSlet
 7. Tusind tak Mette, det håber jeg også :)

  Tak Jens. Jeg kan godt forstå du synes de er dyre, og jeg har virkelig tænkt meget over prisen. Jeg har aldrig været specielt god til at værdsætte mig selv, men jeg ville føle jeg gav dem væk, hvis prisen blev lavere.

  Det kan godt være det ikke ser sådan ud, men det tager rigtig lang tid at lave en enkelt taske, og rent timemæssigt er jeg ikke i nærheden af en timeløn, der er værd at snakke om.
  Hver enkelt firkant i den færdige taske er tegnet op, klippet ud, coatet og foldet seks gange, inden de enkelte led er flettet, samlet og syet sammen. Endelig er der al monteringen, der også tager lang tid.

  Tak for rosen af billederne. Jeg synes også det er vigtigt at have mange detaljer med, når man ikke kan røre fysisk ved varen. Jeg gik rundt og troede, der var plads til fem billeder pr vare, så det var svært at vælge det ene fra ved hver vare, da jeg satte dem til salg.

  Det ville være dejligt, hvis du vil reklamere lidt for mig. På forhånd tak :)

  SvarSlet
 8. Rigtig flotte tasker, gennemførte og i en flot kvalitet ser det ud til!

  SvarSlet
 9. Tusind tak, Villa Ko. Jeg bestræber mig altid på at lave et gennemført stykke arbejde :)

  SvarSlet
 10. Wauw, hvor er de skønne, Pernille - du er fantastisk til håndarbejde, og din smag er udsøgt!

  SvarSlet
 11. Hov - den må jeg lige kommentere!
  Joh, jeg kan godt se at det er noget som tager meget lang tid. Det er jeg slet ikke i tvivl om - og jeg synes også de er MEGET flotte. Men jeg tror generelt at kunsthåndværkere har svært ved at konkurrere med massefremstillede produkter, som kan lave alt muligt til ingen penge.

  Samtidig betyder det jo også noget hvor man bliver set. Har du overvejet at henvende dig til nogle af de smarte modebutikker eller modeskabere??? Jeg kunne altså godt se dine tasker i et stort modeshow til Copenhagen Fashionweek.

  SvarSlet
 12. Tusind tak Madame :)

  Jens, du har fuldstændig ret i forhold til kunsthåndværkere. Jeg tror desværre også tit, folk ikke vil betale det, det koster og så oplever jeg tit, at folk har svært ved at værdsætte sig selv.Mig selv inklusive.'

  Jeg har tænkt tanken om at finde et fysisk sted, hvor de kunne sælges, men jeg tænkte jeg skulle prøve det her først. Der er rigtig mange fordele ved at kunne se varen i virkeligheden, så det kunne da godt tænkes, at jeg på et tidspunkt forsøger :)

  SvarSlet
 13. Jeg synes, de er rigtig flotte! Men jeg synes også, priserne er sindssyge! Jeg "gør" ikke meget i tasker, men tror, jeg kan få rigtig meget hos den lokale "Neye" for de 1.200,- den lilla, jeg bedst kan lide i din kollektion, koster.

  Det er jo sådan med moderne husflid, at man faktisk ikke "må" tænke i arbejdstid, for så bliver det den rene underskudsforretning.

  SvarSlet
 14. Som jeg også skriver Fr. Møller, så er jeg ikke i nærheden af en timeløn, der kan bruges til noget.
  Jeg er slet ikke i tvivl om at priserne er høje, men det er de nødt at være, i forhold til at det er kunsthåndværk og ikke masseproduktion. Hvis ikke jeg værdsætter mig selv, kunne jeg lige så godt forære dem væk.

  De ting du kan købe i Neye er ikke unika. Og unika koster. Desværre er der rigtig mange, der ikke formår at værdsætte sig selv, og det betyder at du sikkert kan finde en anden, der er parat til at sælge billigere.

  SvarSlet
 15. Jeg kan såmænd sagtens værdsætte både mig selv og andre. Og jeg lover dig, at jeg skal være den første til at gratulere, hvis du får dine tasker solgt til den ønskede pris. Jeg er ikke på jagt efter noget tilsvarende billigere - gør ikke så meget i tasker og tingel-tangel. Jeg har blot mine tvivl...

  SvarSlet
 16. Fr. Møller, jeg håber også. Jeg må bare indrømme, at jeg hellere vil give dem væk, end sælge dem til foræringspriser :)

  SvarSlet