onsdag den 20. juli 2011

Bål


Anders og bålet


Lige præcis det sted i skoven vi landede, er der bålplads. Er der noget Anders elsker er det ild... Faktisk står der stadig en flammekaster på hans ønskeliste, og dengang han var i Hjemmeværnet, damn.. nej, Civilforsvaret på Bornholm, var det altid ham, der lavede de største bål og brande under brandmandsuddannelsen.

Vi var nærmest lige ankommet, da bålet blev sat i gang, og mens Anders passede luerne, kunne vi andre passende slå teltet op, og selvom vi havde medbragt sprit til de medbragte trangiaer og madlavning, nåede det aldrig at blive taget i brug, for det er meget bedre med mad over bål. Heldigvis kan gryderne snildt tåle ild, og da nogen havde glemt en rist, gjorde det muligheden for stabilisering lettere.

Helt alene var vi ikke, for mens vi sad og nød de sidste solstråler dukkede et andet par op. de havde været på tur rundt og endte ved søbredden sammen med os. Der er heldigvis plads til mange også selvom der ikke er lyst til den store selskabelighed. Vi hyggede os fint både sammen og hver for sig.

At vi kunne tænde bål, gjorde også aftenen ekstra hyggelig, med varme og liv i de efterhånden udbrændte gløder.


Anders og bålet


Anders og bålet

2 kommentarer:

  1. Det ser så hyggeligt ud :-)
    Levende ild tiltaler også mig :-)

    SvarSlet
  2. Losarinas mor, det var rigtig hyggeligt :)

    SvarSlet