tirsdag den 19. juli 2011

Der kom en pakke


Jeg troede egentlig det var første del af kokkeudstyret til Daniel, der er bestilt og skulle ankomme i løbet af de nærmeste dage. Men så var den til mig.


garnvinde


Dengang for en måned siden, da jeg holdt fødselsdag fik jeg Lene Holme Samsøes, Mere feminin strik, ikke mindre end to gange. Henriette satte sig hurtigt på den ene og jeg fandt næsten hurtigere ud af, at jeg for samme pris kunne få en garnvinde.

Vinden blev bestilt, men var i restordre, så jeg stålsatte mig og forventede at vente længe.

Nu er den her.

Den er altså fin, og selvom jeg mest af alt har lyst til at kaste mig over garnopvinding, må det vente lidt. Vi skal nemlig pakke og ud af døren, helst mens der stadig er sol og dagen ikke for godt igang. Faktisk er vi vist allerede lidt bagud i forhold til planlægningen, men det gør ikke noget. Vi har ferie, og vi har god tid. Al den tid vi ønsker.

Jeg skal lige ae garnvinden lidt mere, så er jeg klar til at pakke…

2 kommentarer:

  1. En garnvinde er en lækker rekvisit at have for os strikkere..jeg var egentlig lidt glad, da min gamle gik i stykker og jeg kunne ønske mig en ny....den gamle var i plastik og metal..den nye i træ som din..tillykke med din..og du kan jo vinde lidt garn op i aften måske?

    SvarSlet
  2. Næ, desværre Anne, for jeg er ikke hjemme :)
    Jeg valgte bevidst en i træ, for jeg vil ikke bare have et redskab der fungerer, den skal også være flot at se på :)

    SvarSlet