torsdag den 21. juli 2011

Hit med nogle sko


1. august tager Ungersvenden hul på det videregående uddanelsessystem, når dørene slås op til Hotel- og restaurationsskolen på Vigerslev Alle. I første omgang handler det om grundforløbet, der har flere muligheder for opnåelse. Mens jeg stadig hælder mod det lange forløb over fyrre uger, tror den  håbefulde at han snildt kan overkomme samme pensum over femogtyve uger. Hvem der ler sidst og bedst, vides endnu ikke…

Uanset grundkursets længde kræves der udstyr. Udstyr der ikke lige er til at hente nede om hjørnet. Kokkejakke og –huer er ankommet. Vi venter stadig på bukser og knapper, mens Anders’ lækre forstykke må holde for, når der spildes. Tilbage er så fødderne, som jeg ikke umiddelbart havde lyst til at handle til, uden mulighed for afprøvning.

Derfor tog vi til byen i dag. Heldigvis inden det for alvor begyndte at regne. Jeg håbede at kunne finde sko af den skridsikre slags, men sådan nogle hænger altså ikke på træerne. Vi endte med at opgive og har nu sendt endnu en bestilling af sted efter sko, der efter sigende skulle være af en fornuftig kavlitet, både i forhold til at stå fast og føddernes velbefindende.

Om han i sidste ende også skal udstyres med hårnet venter vi lidt med. Det står ikke på listen, og mon ikke han kommer langt med en elastik og en hue. Ellers køber jeg gerne net, til at holde lokkerne på plads.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar